Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Fanter Majkic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip Majkic
2. Vaše godine: IC: 22 OOC: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: bhflipy
6. Vaše ingame ime: Fixa Spid

Dodatne informacije

1.
Lider za Marabunta Grande

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

-Imam dosta iskustva u raznim organizacijama, u svakom crime-u sam bio hc, ali lider nisam bio nikada. Takodje smatram da bih bio dobar lider posto kao bivsi hc (poslednji u marabunti) posedujem sposobnost vodjenja akcija, zavodjenje reda i uspostavljanje discipline menju clanovima organizacije
-Fokus na osvajanje teritorija. Turfovacemo sa zeljom da uradimo nesto sto ovaj grad dugo nije video. A to je osvajanje svake teritorije i da sa tim ne samo da preuzimamo kontrolu nad gradom, vec i da zavedemo red na ulicama.
-Kao lider moj cilj ce biti ne samo da budem osoba kojoj pored imena pise broj 13(rank). Vec ce biti da Marabunta bude organizacija koja ce biti aktivna 24/7. Akcije poput talackih, pljacki pumpe i GS bice svakodnevnica za nas. Cilj na akcijama nece biti samo da se pokupe pare za taoca i da se pobegne vec ce biti da se svaki clan zabavi i isproba u vestinama kao sto su pucanje, movement i slicno

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Svaka osoba koja bude imala zelju da se pridruzi nasoj organizaciji bice u obavezi da bude ispitana od strane viseg cina i da tacno odgovori na zadata pitanja, u slucaju da ne uspe nece biti pusten u org. Ovime postizemo da se RolePlay unutar organizacije a i van nje odrzi posto bez poznavanja pravila igrac ne moze da ucestvuje u kvalitetnom role play-u
-Svaki clan ce biti u obavezi da postuje visi cin (HC), ovime zavodimo red u organizaciji posto visi cin je na poziciji sa razlogom i ta pozicija je zasluzena. Nizi rankovi nemaju pravo da ih nepostuju
-Svaka toskicnost medju clanovima nece biti tolerisana. Svadje ubijaju RolePlay. Ovo treba da bude mesto gde ljudi dolaze da se opuste i zabave, a ne da trpe ruzne reci drugih clanova. Takodje vredjanje je strogo kaznjivo od strane vise sile i mi ne zelimo da budemo organizacija ciji ce clanovi biti kaznjivani
-Kao sto sam vec napomenuo svakodnevne akcije i konstantne radnje ce poboljsati role play posto ce svako imati cime da se bavi dok je clan nase organizacije. U nasem prisustvu nema dosade
-Povisenje rankova i dobijanje viseg cina nece biti inkluziva. Cin ce morati da se zasluzi radom i postovanjem u organizaciji. Redovnost na akcijama i doprinos roleplay-u ce omoguciti clanovima da dobiju visi rank a i time ce doprineti RP-u
-Takodje ce sve radnje unutar organizacije biti nagradjene bonusima i povisicom
-Sa obzirom da meni novac nije nesto preterano potreban, zarada od uspesnih akcija bice podeljene u vidu bonusa aktivnim igracima

RANK U ORG:
1. Suspend
2. Ghetto Baby
3. Ghetto Man
4. Ghetto Team Lider
5. Hustler
6. Graffiti Boy
7. Graffiti Man
8. Turfer
9. Turf Leader
10. OG
11. Leva ruka