Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider Za Bloods Street Gang I Krixx escobar

Rejected
Status
Not open for further replies.

krix escobar

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateja Milojevic
2. Vaše godine: IC: 14 OOC: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 11h
5. Vaš Discord: krix_escobar
6. Vaše ingame ime: krixx escobar
7. Vaš ID: 88740

Dodatne informacije

1. Lider za: Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Moje ime je Krixx Escobar. Već dugo vremena provodim na ulicama Los Santosa i kroz sve te godine stekao sam mnogo iskustva. Prošao sam kroz razne situacije koje su me naučile kako razmišljati, kako donositi ispravne odluke i kako se nositi sa problemima. Sve što sam postigao stekao sam svojim trudom i radom, bez ičije pomoći.
Smatram da sam spreman da postanem lider Bloodsa jer znam kako organizacija treba da funkcioniše i šta je potrebno da bi bila uspješna. Znam raditi sa ljudima, održavati disciplinu i organizovati aktivnosti koje će članove držati aktivnim. Takođe, spreman sam da svoje znanje prenesem na nove članove, da ih naučim pravilima i pokažem im kako treba predstavljati organizaciju.
Moj cilj je da Bloodsi budu aktivna, organizovana i poštovana ekipa u gradu. Želim da među članovima vlada lojalnost, poštovanje i dobra atmosfera, jer smatram da se samo tako može napraviti jaka organizacija. Vjerujem da imam dovoljno iskustva, odgovornosti i volje za ovu poziciju i da mogu uspješno voditi Bloodse kao njihov lider.
Pored toga, uvijek sam spreman saslušati svoje članove, pomoći im kada je potrebno i raditi na tome da svi zajedno napredujemo. Smatram da pravi lider treba biti primjer drugima, a ne samo osoba koja izdaje naređenja. Zato vjerujem da mogu opravdati povjerenje koje mi bude ukazano i voditi organizaciju na najbolji mogući način.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji jeste da se više pažnje posveti samoj priči organizacije, a ne samo svakodnevnim aktivnostima. Smatram da bi članovi trebali više međusobno komunicirati, graditi odnose unutar organizacije i učestvovati u raznim događajima koji doprinose razvoju same ekipe. Takođe, važno je da svaki član ima svoju ulogu i odgovornost kako bi organizacija djelovala što realnije i organizovanije.
Pored toga, redovne aktivnosti, sastanci i uključivanje svih članova u dešavanja organizacije doprinijeli bi boljoj atmosferi i većoj aktivnosti. Na taj način organizacija ne bi bila samo grupa ljudi na okupu, već prava i složna ekipa sa svojim ciljevima, pravilima i pričom u gradu.

1: suspend
2: Newboy
3: Ghetto Baby
4: Ghetto Boy
5: Ghetto Warrior
6: Drug Delaer
7:Graffit team
8-Graffit team Leader
9-Turfer
10-O.G.
11-Comander
12-Ambasador
13-El Jefe
14-Godfather
15-Leader

ZOKIII ALCAPONE

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateja Milojevic
2. Vaše godine: IC: 14 OOC: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 11h
5. Vaš Discord: krix_escobar
6. Vaše ingame ime: krixx escobar
7. Vaš ID: 88740

Dodatne informacije

1. Lider za: Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Ide buduci najjaci lider bloodsa

krix escobar

Player
Player
draga administracijo napisao sam slucajno los santos vagos umjesto bloods jer sam se zbunio jer sam biso proslu za vagos lidera ako moze da se zanemari to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom