1. Vaše ime IRL: Mateja Milojevic
2. Vaše godine: IC: 14 OOC: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 11h
5. Vaš Discord: krix_escobar
6. Vaše ingame ime: krixx escobar
7. Vaš ID: 88740
Dodatne informacije
1. Lider za: Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2. Vaše godine: IC: 14 OOC: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 11h
5. Vaš Discord: krix_escobar
6. Vaše ingame ime: krixx escobar
7. Vaš ID: 88740
Dodatne informacije
1. Lider za: Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Moje ime je Krixx Escobar. Već dugo vremena provodim na ulicama Los Santosa i kroz sve te godine stekao sam mnogo iskustva. Prošao sam kroz razne situacije koje su me naučile kako razmišljati, kako donositi ispravne odluke i kako se nositi sa problemima. Sve što sam postigao stekao sam svojim trudom i radom, bez ičije pomoći.
Smatram da sam spreman da postanem lider Bloodsa jer znam kako organizacija treba da funkcioniše i šta je potrebno da bi bila uspješna. Znam raditi sa ljudima, održavati disciplinu i organizovati aktivnosti koje će članove držati aktivnim. Takođe, spreman sam da svoje znanje prenesem na nove članove, da ih naučim pravilima i pokažem im kako treba predstavljati organizaciju.
Moj cilj je da Bloodsi budu aktivna, organizovana i poštovana ekipa u gradu. Želim da među članovima vlada lojalnost, poštovanje i dobra atmosfera, jer smatram da se samo tako može napraviti jaka organizacija. Vjerujem da imam dovoljno iskustva, odgovornosti i volje za ovu poziciju i da mogu uspješno voditi Bloodse kao njihov lider.
Pored toga, uvijek sam spreman saslušati svoje članove, pomoći im kada je potrebno i raditi na tome da svi zajedno napredujemo. Smatram da pravi lider treba biti primjer drugima, a ne samo osoba koja izdaje naređenja. Zato vjerujem da mogu opravdati povjerenje koje mi bude ukazano i voditi organizaciju na najbolji mogući način.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji jeste da se više pažnje posveti samoj priči organizacije, a ne samo svakodnevnim aktivnostima. Smatram da bi članovi trebali više međusobno komunicirati, graditi odnose unutar organizacije i učestvovati u raznim događajima koji doprinose razvoju same ekipe. Takođe, važno je da svaki član ima svoju ulogu i odgovornost kako bi organizacija djelovala što realnije i organizovanije.
Pored toga, redovne aktivnosti, sastanci i uključivanje svih članova u dešavanja organizacije doprinijeli bi boljoj atmosferi i većoj aktivnosti. Na taj način organizacija ne bi bila samo grupa ljudi na okupu, već prava i složna ekipa sa svojim ciljevima, pravilima i pričom u gradu.
Rankovi u org:
1: suspend
2: Newboy
3: Ghetto Baby
4: Ghetto Boy
5: Ghetto Warrior
6: Drug Delaer
7:Graffit team
8-Graffit team Leader
9-Turfer
10-O.G.
11-Comander