Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande I Conex Windsor

Rejected
Status
Not open for further replies.

conekys

WHO AM I?
Player
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona : GMT+ 2
4. Prosjek online po danu : 5,6 sati
5. Vaš Discord: conekys
6. Vaše ingame ime : Conex Windsor
7. Vaš ID : 79397

Dodatne informacije:

1:Lider za Marabunta

2:Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije ?

-Zato jer sumnjam da bih moga vratiti crime organizaciju na noge i da bih mogao napraviti nesto sto do sad nije vidjeno pokusao bih napraviti naj bolju crim organizaciju u kojoj ne bi bilo svadaj prepirki ITD.

-Nisam nikad pre vodio org ali sam bio zamenik Lider mislim da me je to naucilo dosta tog i sumnjam da bih lepo vodio org bas kako treba.

-Voleo bih da iskusim kako je to voditi crime org jer nikad je nisam vodio kao lider poznajem pravila vrl dobro i sumnjam da bi vodjenje moje org potrajalo dosta dugo bili bi smo druzina ljud koja bi poboljsala RP.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pobrinu bih se da u org ne bude toxicnosti da budemo jedna velika druzina i takodje da mislim da bih stvorio grupu ljudi koji bi poboljsali rp takodje mislim da bih napravio dobru meru i vodio bih racuna koga ubacujem u org pre nego sto svakog ubacim u org ispitao bih ga pravila koja su umerena da bi usao u ORG.

Rankovi u ORG:
1: Suspend
2: Newboy
3: Ghetto men
4: Ghetto bos
5: Diler
6: Oruzarnik
7: Grafit Team
8: Vodja Grafit Team
9: Turfer
10: Comader
11: Leva Ruka
12: Desna Ruka
13: King

Hvala na citanju
Srecno drugim kandidatima
Conex Windsor

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta koji će se održati u nedelju 28.06.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom