Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24411
Players nickname
asta sixnine
Suspect ID
22211
Date of violation
Jul 1, 2022
Time of violation
22:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hLyX_Ff_bRU

Ali Burberry diff

Player
Player
kao što možete videti na ovom klipu, ova osoba je isečena sa ops, zamolio bih vas da se pobrinete za to

on piše sa tobom u neskladu, ali ti to ne vidiš, to znači da snima samo svoju igru u igri i to je zabranjeno, takođe možeš da kažeš kada je došao njegov miš i ponovo je bio u igri

KratosR4ge

Participant
Leader of unofficial org
Previse truda,vremena i novca sam uložio u ovo da bih snimao sa necim sta jasno pise da je zabranjeno.
Koristim snimanje preko AMD graficke. Win+Alt+R
Ne znam zasto mi ne snima kada uradim Alt+Tab
Nadam se da ce Administracija donijeti pravu odluku,ako treba i moj PC check....
I da skloni toksicne ljude koji jednostavno zbog vlastitog nezadovoljsta,nesreće,slabog libida i dosade u zivotu stvaraju probleme normalnim ljudima koji su tu dosli da se druze i zezaju.
Ljubi te brat!🙂

Kostadin Kjupevski

Player
Player
Brate molim te kakve veze ima ako vidis mis da je preko obs-a to nema veze preko amd-a moze da ti se vidi mis i ako kliknes alt-tab ili imas 2 monitora

remax

Player
Player
ne znam sto ima neki asta da stavlja zalbe na nekog em sto lik cituje em sto dolazi svaki dan ispred bloods hq i ubija ljude u hq bez ikakvog razloga i onda kad ga nahvatas i probas da robas lik ide LTA, (MG zove svoje iz org kad ga robas i ako si mu uzeo komunikaciju) i Fear Rp. Vp

Dzoni.Gold

Player
Player
kao što možete videti na ovom klipu, ova osoba je isečena sa ops, zamolio bih vas da se pobrinete za to

on piše sa tobom u neskladu, ali ti to ne vidiš, to znači da snima samo svoju igru u igri i to je zabranjeno, takođe možeš da kažeš kada je došao njegov miš i ponovo je bio u igri
nabijem te na kurac i popusi mi kurac i oblizi mi kurac nabijem te na kurac

Mirko Zlikovski

Douple taped
Player

Kako pripovjedas,ali bolje na engleskom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom