Dobar dan poštovana administracijo molim Vas procitajte do kraja, Pre skoro godinu i nesto dana sam banovan za konstanto krsenje pravila nakon toga sam evejdao na nalozima imate ispod i ovim putem želim da vam se iskreno izvinim za sve greške koje sam napravio i za stvari koje sam ranije radio. Shvatio sam da moje ponašanje nije bilo ispravno i prihvatam odgovornost za svoje postupke. Priznajem da sam do sada imao više ban evade prekršaja i da sam zbog toga kažnjen 2 puta. Navodim samo glavne naloge koji su bili povezani sa tim: 72064, 74760 i trenutni 90865 i molim vas da mi banate taj akaunt na tom akauntu imam 9.5 mil kesa i imam pixel naocare i 2 bandane u gepeku necu nista pipnuti, nakon bana na 74760 dobio sam bleklistu ali na kraju krajeva nisam jedini koji je ban evejdao. Zamolio bih vas da razmotrite mogućnost da mi pružite još jednu šansu i da mi odobrite unban, uz to da se trenutni ban evade nalog ukloni i takodje forum da mi se ukloni slika od foruma:
i da ubuduće ne ponavljam iste greške. Spreman sam da dokažem svoju ozbiljnost i da pokažem da mogu da poštujem pravila. Ako je potrebno, mogu u DM sa Mujom ili Abrahamom da dokažem sve vezano za ban evade i da objasnim celu situaciju, kako biste imali uvid i mogli da donesete ispravnu odluku. Voleo bih da dobijem priliku da pokažem da mogu da se ponašam zrelije i da imam više poštovanja prema svim članovima. Za nalog 50581 nisam prekršio nijedno pravilo pre bana, dok sam za ostale situacije prihvatio kazne koje sam dobio. Znam da sam ranije napravio greške, ali želim da popravim svoj odnos prema ljudima i zajednici, da pokažem više poštovanja i da ubuduće poštujem sva pravila. Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moju žalbu i nadam se da ćete mi pružiti još jednu priliku.
social cluba + dokaz o istom
NAME: DUKARA010
email: [email protected]
discord:dukisha22
social cluba + dokaz o istom
NAME: DUKARA010
email: [email protected]
discord:dukisha22