Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70160
Players nickname
tefa gavrran
Administrators nickname
Vuk Angel
Date
Jun 26, 2026
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/3cergc

Tefa gavran

Player
Player
Poštovani Mujo, Abraham ili Aldin

Pišem vam ovu žalbu u nadi da ćete pregledati moju situaciju i uvažiti specifične okolnosti pod kojima sam dobio ban za pravilo G.P. 3.1.

Naime, nakon što sam dobio kaznu Demorgan, odmah sam pozvao administratora (preko tiketa) kako bih proverio status svoje kazne i pitao da li cela ta situacija povlači sa sobom i ban. Administrator Andrija toske mi je eksplicitno odgovorio da to nije za ban.

Pošto mi je zvanični član administracije potvrdio da neću dobiti ban i da je situacija rešena Demorganom, bio sam uveren da je sve u redu. Međutim, nakon toga sam ipak dobio ban za G.P. 3.1, što me je potpuno šokiralo jer sam doveden u zabludu od strane vašeg tima.

U prilogu vam dostavljam dokaz Approved - PG I 70160 Watch . | Streamable gde se jasno vidi odgovor administratora koji mi govori da situacija nije za ban. Molim vas da uzmete u obzir da nisam imao lošu nameru, već sam se oslonio na reč administratora koji je tu da nas uputi. Molim vas za unban kako bih mogao da nastavim igru na serveru.

Unapred hvala na razumevanju i izdvojenom vremenu.

Srdačan pozdrav, Tefa gavran 70160

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Vrjedjao si u non rp chatu igraca sto je OOC chat , samim time GP3.1 je prekrsen , administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom