Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Strahinja20

Player
Player
1.Vaše ime Irl:Strahinja
2.Vaše godine:18
3.Vremenska zona:Gmt +2
4.Prosek online po danu:2-8h
5.Vaš Discord:strahinjaa_w2
6.Vaše ime ingame:Strahinja Verstapen
7.Vaš ID:87730

Dodatne Informacije

1.Lider za Sahp
2.Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?(Navedite 3 razloga uz objašnjenje)
2.1.Iskustvo:Na projektu nisam dugo ali sam imao priliku da prodjem kroz organizacije kao što su Ng,Ems i Lspd te sam u nekim bio i Hc te sam stekao iskustvo.Pratio sam Lidere kako vode organizacije te sam pratio sta je dobro odradjeno,a sta nije dobro odradjeno.
2.2.Volja za liderstvom:Kao što sam već naveo u prethodnom primeru na projetku nisam dugo te bih voleo da se oprobam u necemu drugacijem i postanem lider organizacije kao što je Sahp i da uspešno vodim 2 mandata.
2.3.Aktivnost:Imam spreman Hc tim koji bi cinili iskusni i aktivni ljudi.Voleo bih da napravimo organizaciju koja bi bila aktivna i koja bi se pamtila po dobro odradjenim akcijama i dobrim ljudima koji se nalaze u njoj.
3.Vaš savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji?
3.1.Regrutacije,Ispitivanje i Obuke:Regrutacije bi smo radili ja i Hc tim 2 puta na dan da povećamo broj ljudi u organizaiciji i da ako neko nije prošao ispitivanje na prvoj regrutaciji da ima šansu da prodje na drugoj.Sto se tice obuka obuke bi smo vrsili na diskordu od Sahpa te bi smo ja i Hc tim objasnjavali ljudima sve sta im nije jasno.A sto se tice ispitivanja ispitivanje bi se vrsilo na diskordu od Sahpa da se smanje prevare gde lice cita pravila.
3.2.Aplikacije bi bile otvorene sve vreme tokom mandata to bi bio jos jedan nacin ulaska u organizaciju.
3.3.Patrol logovi: Patrol Logove bi imali svi činovi do 26 ranka zajedno sa 26 rankom.Cilj patrol loga je praćenje aktivnosti clanova organizacije.Imao bih odredjene ljude koji bi pregledali patrol log i pratili bi smo koliko su ljudi aktivni ili ne aktivni te bi znali da li neko zalsuzuje rank up ili rank down.
3.4.Akcije:Na akcije bih se potrudio da nas ide sto vise da se dokazemo kao jedna ozbiljna organizacija koja postuje pravila grada.
3.5.Toksicnost i vredjanje unutar ogranizacije:Toksicnost i vredjanje unutar organizacije bi bilo strogo kaznjivo kickom iz organizacije.
3.6.Poštovanje:Unutar organizacije bi vladalo postovanje i mir zahtevao bih da se ljudi postuju bilo koji da su rank bili oni 29 ili 2 rank.
3.7.Specijalne jedinice:Imao bih specijalne jedinice koje bi isle na talacke situacije njih cilj bi bio pre svega zaštita taoca.
3.8.Treninzi:Treninge bih odrzavao 1-2 puta nedeljno u dogovoru sa liderom Ng-a unutar baze Ng-a.Tu bih pratio spremnost ljudi unutar organizacije
3.9.Sastanci:Sastanke bih odrzavao minimum 1 put u toku sedmice da razgovaram sa clanovima organizacije da vidim imaju li preldog za dalji rad organizacije.

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP koji će se održati u Utorak 30.06.2026 sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom