Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ljanmi Jenkins

Player
Player
Joined
Jul 2, 2022
Messages
5
Ime naše porodice: Aezakmi
Leader porodice: Ljanmi Jenkins / 5411
Broj kuće porodice: 51
Discord Leadera Porodice: Ljanmi#4991
Forum Link od vlasnika porodice: Ljanmi Jenkins

Prica Porodice:

Stvoren prvi među jednakima, Aezakmi je osnovan u opakim ulicama Liberty City´a. Svaki od osnivača postao je ozloglašen u gradu, posjedujući gotovo najveću trgovinu drogom i oružjem koja je bila dostupna ulicama i drugim velikim bandama, brzo stekavši novac i poštovanje. Aezakmi je postala banda broj jedan na policijskoj tjeralici koju svakodnevno maltretiraju i promatraju. Međutim, nema uspjeha bez primanja mržnje pa su Aezakmi su preuzeli na sebe da umanje sve rivalske bande iz područja koje su predstavljali u Liberty City što ih je dovelo do toga da postanu najveća i najozloglašenija banda u gradu.
Aezakmi su počeli čuti kako policija guši sve operacije. To je ubrzo počelo zabrinjavati više vrhove i natjeralo ih na razmišljanje o širenju u druge gradove. Ljanmi i Dzabula donijeli su odluku da operacije premjeste u grad Los Santos, dok su viši rukovoditelji održavali glavnu operaciju u radu.
Kad su stigli u grad Los Santos, Ljanmi i Dzabula znali su da moraju pronaći mjesto gdje će se smjestiti. Vozeći se do geta u blizini plaže znali su da bi ovo bilo dobro mjesto za početak. Nakon što su kupili kuću, znali su da moraju pronaći novi priključak za oružje za opskrbu svojih operacija u Los Santosu. Nakon što se nastanio u novom gradu, Aezakmi je počeo preuzimati teren i tvrtke kako bi zaradio novac. Aezakmi ima velike planove za grad Los Santos i spreman je suočiti se sa suparničkim bandama u tom području. Znaju da moraju uložiti puno posla i vremena kako bi osigurali uspjeh svojih novih operacija u Los Santosu.

CILJ PORODICE:
Cilj je da napravimo najjacu Porodicu u Gradu.

RANKOVI PORODICE:

(1) Suspended
(2) Thug
(3) Hustler
(4) Caporegime
(5) Manager
(6) Recruiter
(7) Regional Boss
(8) O.G
(9) Underboss
(10) Big Boss

Pravila Porodice:

Postovanje vecih Rankova od sebe.
Znanje Pravila Grada
Bez Toxicnosti

LOGO:
static.png
 
Last edited:

Sal Swayze

Player
Player
Joined
Sep 20, 2021
Messages
267
Dodajte link forum profila, logo mora biti vidljiv na threadu.
  • Imate rok od 24h da ispravite greske
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom