Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Ahmed Lahantaestamuloca

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bakoss

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: David
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 5+h
5. Vaš Discord:davidd922
6. Vaše ingame ime: Ahmed Lahantaestamuloca
7. Vaš ID: 83574

Dodatne informacije

1. Lider za.....: Blood Streets Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Jedan od glavnih razloga zbog kojih želim da postanem lider Bloods organizacije jeste želja da napravim ozbiljnu i aktivnu ekipu koja će pružati kvalitetan RolePlay svim igračima na serveru. Smatram da organizacija ne treba da se zasniva samo na osvajanju teritorija i sukobima sa drugim bandama, već i na razvijanju priče, međusobnoj komunikaciji, planiranju akcija i stvaranju prepoznatljivog identiteta. Kao lider potrudio bih se da svaki član ima svoju ulogu i da se oseća korisno u organizaciji, kako bi svi imali zanimljivo RP iskustvo.

2.2 Tokom igranja na Grand RP serveru stekao sam dosta iskustva kako u kriminalnim organizacijama, tako i u komunikaciji sa drugim igračima. Upoznao sam pravila servera, način funkcionisanja bandi i obaveze koje lider ima. Smatram da lider treba da bude odgovoran, smiren i pravedan, a ne da donosi odluke isključivo na osnovu ličnih interesa. Moj cilj bi bio da organizacija funkcioniše disciplinovano, da članovi poštuju pravila i da se svi konflikti rešavaju na korektan način. Verujem da svojim iskustvom mogu doprineti stabilnosti i napretku organizacije.

2.3 Ne želim da budem lider samo zbog pozicije ili ovlašćenja koje ona donosi. Moj cilj je da okupim kvalitetne i aktivne igrače koji će zajedno razvijati organizaciju na duži vremenski period. Organizovao bih redovne aktivnosti, treninge za nove članove, interne sastanke i različite RP događaje kako bi organizacija uvek bila aktivna i zanimljiva za igranje. Takođe bih vodio računa o međusobnom poštovanju, timskom radu i pozitivnoj atmosferi, jer smatram da upravo to čini jednu organizaciju uspešnom i dugovečnom.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Moj najveći savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji jeste da se više pažnje posveti samoj priči organizacije, a ne isključivo akcijama i sukobima. Smatram da svaki član treba da ima određenu ulogu i razlog zbog kog se nalazi u organizaciji, kako bi RP bio prirodniji i zanimljiviji. Organizovao bih redovne sastanke na kojima bi se planirale buduće aktivnosti, razgovaralo o problemima i davale nove ideje. Takođe bih podsticao članove da međusobno grade odnose kroz svakodnevni RP, umesto da se organizacija aktivira samo kada postoje događaji ili sukobi sa drugim bandama. Na taj način organizacija bi bila aktivna tokom celog dana i pružala bi kvalitetnije iskustvo svim igračima.

3.2 Smatram da dobra organizacija i disciplina predstavljaju osnovu svake uspešne bande. Moj savet bio bi uvođenje jasnog sistema pravila i hijerarhije kako bi svaki član znao svoje obaveze i odgovornosti. Novi članovi prolazili bi kroz određeni period upoznavanja sa pravilima organizacije i servera kako bi se smanjio broj grešaka i kršenja pravila. Redovno bih organizovao sastanke na kojima bi se analizirale prethodne aktivnosti, saslušali predlozi članova i rešavali eventualni problemi. Na taj način svi bi imali priliku da doprinesu organizaciji, a istovremeno bi se održavao red i profesionalan pristup RP-u.

3.3 Jedan od najvećih problema u mnogim organizacijama jeste to što se aktivnosti svode na mali broj ljudi, dok ostali članovi ostaju neaktivni. Moj savet bio bi organizovanje različitih RP događaja tokom nedelje kako bi svaki član imao priliku da učestvuje. To mogu biti sastanci, treningi, patroliranje teritorijom, regrutacija novih članova ili zajedničke RP akcije koje će doprineti razvoju organizacije. Pored toga, motivisao bih članove da predlažu sopstvene ideje za događaje kako bi se svi osećali uključeno u razvoj organizacije. Smatram da upravo aktivnost svih članova stvara dobru atmosferu i dugoročnu stabilnost organizacije.

3.4 Po mom mišljenju, jedan od najvažnijih načina za poboljšanje RolePlay-a jeste kvalitetna obuka novih članova. Mnogi igrači imaju želju da napreduju, ali nemaju dovoljno iskustva ili nisu sigurni kako pravilno odigrati određene RP situacije. Zbog toga bih organizovao obuke na kojima bi iskusniji članovi pomagali novima da nauče pravila, način komunikacije i ponašanje unutar organizacije. Takođe bih ih upoznao sa hijerarhijom, očekivanjima i načinom rešavanja različitih RP situacija. Na taj način organizacija bi imala stabilan broj kvalitetnih članova koji razumeju pravila i doprinose ozbiljnom RolePlay-u.

3.5 Verujem da kvalitetan RolePlay ne zavisi samo od pravila i aktivnosti, već i od atmosfere među članovima organizacije. Moj savet bio bi da se razvija kultura međusobnog poštovanja, timskog rada i dobre komunikacije. Lider i viši činovi trebalo bi da budu primer ostalim članovima svojim ponašanjem, odgovornošću i načinom rešavanja problema. Trudio bih se da saslušam predloge svakog člana i da svi imaju priliku da doprinesu organizaciji svojim idejama. Kada postoji dobra atmosfera i međusobno poverenje, članovi su motivisaniji da budu aktivni, više ulažu trud u RP i organizacija ostavlja mnogo bolji utisak na ostatak servera. Smatram da upravo takav pristup omogućava dugoročan uspeh i kvalitetno iskustvo za sve igrače.

Hijerarhija organizacije
(1) Young Blood
(2) Blood member
(3) Street Runner
(4) Hood Soldier
(5) Gang Soldier
(6) Block Enforcer
(7) Grafitty Team
(8) Graffity Team Leader
(9) Shoot Caller
(10) Lieutenant
(11) Underboss
(12) Right Hand
(13) KingPin

HVALA NA ČITANJU I SREĆNO SVIM UČESNICIMA!

Bakoss

Player
Player
Ispravak
Hijerarhija:

(1) Young Blood
(2) Blood member
(3) Street Runner
(4) Hood Soldier
(5) Gang Soldier
(6) Block Enforcer
(7) Grafitty Team