Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Blacklist zbog ilegalnog Discorda | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84119
Players nickname
Alex Volkov
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 26, 2026
Time
21:32
Proofs
https://imgur.com/a/EgOcesL

Alex Nevada

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se sa iskrenim izvinjenjem zbog greške koju sam napravio, zbog koje sam dobio blacklistu zbog ilegalnog Discorda. Svestan sam da sam prekršio pravila servera i prihvatam punu odgovornost za svoje postupke.

Žao mi je zbog svega što se dogodilo i iskreno se kajem. Shvatio sam da ono što sam uradio nije bilo ispravno i obećavam da se takva greška više nikada neće ponoviti. Grand Roleplay mi mnogo znači i voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da poštujem sva pravila servera.

Molim vas da uzmete u obzir moje izvinjenje i pružite mi drugu šansu. Ako mi ukinete blacklistu, potrudiću se da svojim ponašanjem opravdam vaše poverenje i da više nikada ne prekršim pravila.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razmatranju moje žalbe.

Srdačan pozdrav,
Alex Volkov

Alex Nevada

Player
Player
Poštovana visa silo,

Obraćam vam se sa iskrenim izvinjenjem zbog greške koju sam napravio, zbog koje sam dobio blacklistu zbog ilegalnog Discorda. Svestan sam da sam prekršio pravila servera i prihvatam punu odgovornost za svoje postupke.

Žao mi je zbog svega što se dogodilo i iskreno se kajem. Shvatio sam da ono što sam uradio nije bilo ispravno i obećavam da se takva greška više nikada neće ponoviti. Grand Roleplay mi mnogo znači i voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu da poštujem sva pravila servera.

Molim vas da uzmete u obzir moje izvinjenje i pružite mi drugu šansu. Ako mi ukinete blacklistu, potrudiću se da svojim ponašanjem opravdam vaše poverenje i da više nikada ne prekršim pravila.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i razmatranju moje žalbe.

Srdačan pozdrav,
Alex Volkov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom