Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | Blacklisted (Ilegalan Discord) Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37888
Players nickname
Ilija Naudi
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jun 28, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/nIQ63zC

Ilija Naudi

Samo Bog moze da nam sudi :D
Player
Dobro vece pre svega, ja mislim i nadam se da je doslo do greske zato sto nikada nisam bio ni u kakvom illegalnom diskordu. Niti sam ikada bio na PC-Checku,igram svaki dan na ovom projektu niti sam ikada koristio ikakav Cheat.Ako bi ste se mogli javiti privatno samo da znam da li sam ista prekrsio. Mene niko nije okacio da imam illegalne servere iako ih nemam i jos jednom nisam bio na PC-Checku. Moj Discord je ilija7291. Takodje znam da je uskoro Amnesty week tako da ja bih Vas jos jednom zamolio za zadnju sansu da mi date unban Hvala!

Ilija Naudi

Player
Ja Vam se još jednom izvinjavam ako sam nesto pogrešio i opet bih Vas zamolio za još jednu šansu.

Ilija Naudi

Player
Ja cu jos jednom ponoviti ako je greska sa moje strane da se izvinjavam ali nikada nisam Cheatovao nisam nista lose radio da bi dobio perma ban stvarno nisam imao nikakvu nameru, imam bas dosta drugara na ovom lepom projektu i zamolio bih Vas da mi pruzite jos jednu sansu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom