Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47466
Players nickname
Felix Madz
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Dec 29, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/890966/

Mr Felix

Player
Player
Poštovana Administracijo,

Dobar dan.

Prije svega, napokon sam dobio unban na forumu te sada mogu poslati svoju žalbu.

Također bih htio napomenuti da su moje prijašnje žalbe bile odbijene jer nisam mogao potvrditi točan Rockstar račun povezan s mojim acc 47466. Tijekom godina nekoliko puta sam mijenjao Rockstar račun, ali svaka promjena bila je prijavljena administraciji. I dalje imam pristup svim svojim računima te po potrebi mogu dostaviti bilo kakvu potvrdu.

Prije otprilike godinu i sedam mjeseci dobio sam trajni ban zbog Konstantno kršenje pravila. U to vrijeme bio sam nezreo i nisam dovoljno razmišljao o posljedicama svojih postupaka. Od tada sam sazrio, naučio iz svojih pogrešaka i postao puno odgovorniji.

U potpunosti priznajem da sam prekršio pravila i preuzimam odgovornost za svoje postupke. Moji PC checkovi nisu bili povezani s korištenjem cheatova, već s Discord serverom i Redux datotekama koje su se nalazile na mom računalu. Znam da to nije opravdanje, ali nikada nisam imao namjeru varati niti namjerno kršiti pravila servera.

Iskreno mi je žao zbog svega što se dogodilo i ovim putem vas molim za još jednu priliku. Zaista mi nedostaju server i zajednica te sam spreman dokazati da sam se promijenio i da ću ubuduće poštovati sva pravila.

IME SOCIAL : Timooo77
mail: [email protected]
dokaz:

evo slika i kada sam prvi puit kupio gta da se vidi da je rockstar :

dokaz 2fa :

Hvala vam što ste odvojili vrijeme za čitanje moje žalbe. Nadam se da ćete mi pružiti još jednu priliku da pokažem kako sam postao bolji i odgovorniji igrač.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom