Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77918
Players nickname
Matejaa Xyro
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 29, 2026
Time
21:47
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1353311/post-4699025

Matej Crnjanski

Player
Player
Драга администрацијо, перма банован сам јер сам преварио играча за 100к. Да не улазим у детаље шта се десило нисам знао да је то таква врста преваре. Мислио сам посто корумпирани полицајци пуштају људе за паре треба да држе пушке на глави играча. Знам да су се правила променила и мислио сам да је играч заборавио на то па сам једноставно побегао. Доста других играча су преварили друге за много више новца. Превара је превара и слазем се у вези тога али перма бан за 100к ми је стварно превисе. Том играцу сам цак после те рп ситуације дао 50к јер ми је стварно било зао јер сам послусао другаре за то. знам да је то мг ал јбг. ако ми не верујете погледајте логове и видећете да сам му вратио половину од договорене шуме. Ја нисам такав играц да крсим намерно правила и стварно ми није то намера да радим јер волим овај пројекат али бас. Разумем да је вама дужност да спречите што више скемера или цитера или било које играче које крше правила, али ја вам гарантујем ако ми дате другу сансу да се нешто овакво никада неће десити. Гранд Ролеплаи прелази на Фивем и тамо нема рев и волео бих да још ова два месеца уживам на Рагемп и на Гранд пројекту. Ника и Абрахаме молим Вас за другу сансу
Hvala na citanju ako procitate do kraja!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom