Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77918
Players nickname
Matejaa Xyro
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 29, 2026
Time
23:02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1353311/post-4699025

Matej Crnjanski

Player
Player
Draga administracijo, perma banovan sam jer sam prevario igraca za 100k. Da ne ulazim sad u detalje sta se desilo nisam znao da je to takva vrsta prevare. Mislio sam posto korumpirani policajci pustaju ljude za pare treba da drze puske na glavi igraca. Znam da su se pravila promenila i mislio sam da je igrac zaboravio na to pa sam samo pobegao. Dosta drugih igraca prevarili su druge za mnogo vise novca. Prevara je prevara i slazem se u vezi toga ali mislim da je perma ban za 100k previse. Tom igracu sam cak posle te rp situacije dao 50k jer mi je stvarno bilo zao sto sam slusao drugare sta da radim. znam da je to mg al jbg.

Matej Crnjanski

Player
Player
Draga administracijo, perma banovan sam jer sam prevario igraca za 100k. Da ne ulazim sad u detalje sta se desilo nisam znao da je to takva vrsta prevare. Mislio sam posto korumpirani policajci pustaju ljude za pare treba da drze puske na glavi igraca. Znam da su se pravila promenila i mislio sam da je igrac zaboravio na to pa sam samo pobegao. Dosta drugih igraca prevarili su druge za mnogo vise novca. Prevara je prevara i slazem se u vezi toga ali mislim da je perma ban za 100k previse. Tom igracu sam cak posle te rp situacije dao 50k jer mi je stvarno bilo zao sto sam slusao drugare sta da radim. znam da je to mg al jbg. Pruzite mi drugu sansu jako volim ovaj projekat i promenio mi je život u poslednjih skoro godinu dana, upoznao sam mnoge prijatelje na ovom projektu i zelim da se vratim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom