Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72887
Players nickname
James Ivanov
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
Jun 30, 2026
Time
02:17
Proofs
Ima Senior vjv

James_Ivanov

Sith
Leader
Pozdrav, dobio sam nocas org warn za 3+ clana navodno krse PZZ 1.1. Zalio sam se kuratorima vec, i probavali smo IC rjesit problem za bleklistama. Ljudi nam pokusavaju nabijat warnove i uspjeva im. LSPD i FIB smo dobili oboje warn za ulazak u HQ, gdje je LSPD bacio global u HQ, i naravno 3+ moja i 3+ LSPD clana su osli tamo sa tom namjerom. Namjerno je tamo bačen global da se nabije warn i uspjeli su. Sad, isto su uspjeli nabit warn zato sto su navodno pucali na GOV zaposlenike u DOC-u. Mi bi bili zahvali, da se ova zalba razmotri i uzme u obzir. Mi smo nasim ljudime vise puta rekli sta se smine sta ne, te stvari se jos uvjek rade i mi ih kaznimo IC putem, ali uvjek dodju novi sa istim ciljem. Isto prije toga pucane su bile 2 rente zato sto su gazili moje i iz vlade se vjerovatno naso tu pa zato.

Mislim da zbog ovog, ne bi trebao biti kaznjen cjeli org, nego pojedinacno igraci.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom