Sve u POV-u, braca tezge stavljaju u auto, sta reci
Svaki offtop da se kazni
Svaki offtop da se kazni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okači pravi početak situacije kad si nas sve zgazio.Sve u POV-u, braca tezge stavljaju u auto, sta reci
Svaki offtop da se kazni
Laganje administracije..Okači pravi početak situacije kad si nas sve zgazio.
.momak gazis nas iz geta i ond palis snimak kao da se nista prije nije dogodilo i baitas ispred geta bravo momak
okači pov di si nas zgazio buraz moj šta pametuješ, radiću griddy koliko god hoću xd.Gazim iz geta, a vi emotetujete na mrtva tela, bravo za laganje pozz
.okači pov di si nas zgazio buraz moj šta pametuješ, radiću griddy koliko god hoću xd.
šta ne okačiš onda pov i viđamo se šta si lefto iz ic situacije na eventNepotrebno laganje administracije![]()
grgecvi ste momci debili
Cuj nisi Tamgerino radis animacije nad mrtvim tjelom, odmori ti 7 dana sumnjam da ces ikome falitJa ovde nista prekrsio nisam, poz
Nije to 7 dana ne briniCuj nisi Tamgerino radis animacije nad mrtvim tjelom, odmori ti 7 dana sumnjam da ces ikome falit
E moja Tangerino, zasluzujes ti i vise dana ban, mislim da nije uredu to sta radis gready animaciju koja spada pod ponizavanje nad mrtvim tjelomNije to 7 dana ne brini
sacekaj da admin pregleda i videces da ne krsim nista6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
E moja Tangerino, zasluzujes ti i vise dana ban, mislim da nije uredu to sta radis gready animaciju koja spada pod ponizavanje nad mrtvim tjelom
Ne brini se, neces nikome falitsacekaj da admin pregleda i videces da ne krsim nista
ako je matori cipriano rekao da je 7 dana onda je 7 dana, ne znam sto imas potrebu da pametujes i da jedes govnaNije to 7 dana ne brini
placi jos malo jer si dobio 7 dana banNe brini se, neces nikome falit
Ja se nadam da ces jednog dana imat prijatelja botuplaci jos malo jer si dobio 7 dana ban![]()