Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za PcCheck,Ragecheating I 80748 I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80748
Players nickname
Maxi Knallgas
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 1, 2026
Time
6:59
Proofs
https://streamable.com/f9b1o2

meisner

Player
Player
Poštovani tim administracije

ovim putem bih želeo da vas ljubazno zamolim za ponovno razmatranje moje trajne zabrane.

Svestan sam da sam napravio ozbiljnu grešku time što sam odbio naloženi PC-check. Danas zbog toga veoma žalim. Gledajući unazad, trebalo je u potpunosti da sarađujem sa administracijom.

Koliko znam, protiv mene nisu mogli biti direktno dokazani čitovi. Ipak, svestan sam da je odbijanje PC-checka ozbiljno kršenje pravila i da sam sam izazvao posledice svog postupka. Zbog toga želim iskreno da se izvinim.

Od moje zabrane imao sam mnogo vremena da razmislim o svom ponašanju. Naučio sam iz svoje greške i razumem zašto administracija u takvim situacijama mora da postupa dosledno. Ukoliko dobijem drugu šansu, poštovaću sva pravila i u svakom trenutku sarađivati sa administracijom.

Zato vas molim da još jednom pregledate moj slučaj i, ako je moguće, date mi poslednju šansu na Grand RP-u. Veoma bih voleo da ponovo budem deo zajednice i da pokažem da sam iz svoje greške nešto naučio.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moju molbu.

BanScreen: Watch unnamed | Streamable

S poštovanjem

Meisner

Status
Not open for further replies.
Top Bottom