Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45425
Players nickname
Jakov Milutinovic
Administrators nickname
Daki Sonora
Date
Jul 1, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/nptQRLO

Jakov Milutinovic

Player
Player
Draga Administracijo.
Nije mi bila namera da prekrsim pravilo G.P 4.1. Nisam neko ko krsi pravila i mozete videti na forumu da odma prijavljujem nekoga kada vidim da je prekrsio pravilo/la.
Prijavljujem ljude da bi pokusao da poboljsam RP ovog servera tako sto ce oni dobiti kaznu pa u nadi da se i opamete. Nisam znao da je moj redux i ostale stvari ilegalne. Zato sto kada sam ih skidao preko Network Graphics-a pomagao mi je Gemini AI. Pitao sam ga nekoliko puta: "Da li je legalno sve ovo sto ubacujem u igricu?" on je meni uvek odgovorio pozitivno da je sve legalno i cisto 100%. Sada kad sam mu rekao da sam dobio ban on mi je rekao da nije legalan i da je pogresio. Nije stvarno do mene nisam znao da neke stvari nisu legalne niti sam razmisljao o tome. Zato vas sad molim za unban jer sam ulozio par hiljada sati Grand RP i nikada mi nije dosadio. Mnogo mi je stalo do igrice i kada objavim ovam thread sve reduxe i ostale stvari cu izbrisati ako ocete mozemo uraditi PC Check ili Money Wipe ako treba. Niti cu ikada vise intsalirati redux ili nesto drugo sad znam i nece se ponoviti ovo!
Hvala na citanju!
Jakov Milutinovic | 45425.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom