Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna Biografija | Karlo Haluzan | ID: 13006

Rejected
Status
Not open for further replies.

Karlo Alhabib

Player
Player
Ime: Karlo Haluzan
Pol Muški
Godine: 32
Datum rođenja: 22.06.1970
Nacionalnost: Amerikanac
Mjesto rođenja: Los Santos
Roditelji: Otac (John Haluzan ) Majka (Tanja Haluzan)
Visina: 200 cm
Težina: 90 kg
Boja očiju: Smeđe
Boja kose: crna

Vrsta tijela: Visok, misicav
Osobine : Dobro rukovanje oruzijem,snalazljiv

Karlo rođen sam 1970 godine u gradu los santos u bolnici kao dijete divio sam se svome ocu i jako sam ga volio bio je vojna ličnost bio je najbolji sniperista u vojsci svi su ga zvali legenda jako sam se divio svome ocu tako sam i ja želio postati kao on sniperista kao moj otac bio je najiskusniji sniperist . Moja majka je bila doktorica iskusna doktorica i najbolja svi su je obožavali i jako sam isto volio svoju majku koja me uvijek davala podršku u svemu isto kao moj otac kad sam porastao upisao sam se u vojsku za snipersku jedinicu kod svog oca moj otac je bio najglavniji vođa sniperskog tima s njim sam vježbao gađanje i treniro me a moj djed je bio Marinac pričo mije djed kako je na jednoj akciji dio bio prazan bez mucije i uzimao je sva oruzja koje je mogo uzet od neprijatelja i spasi svoju ekipu moja baka je bila doktorica u vojski najbolje je radila svoj posao jako puno Marinaca je spasila i dobila je medalju za najbolju doktoricu u vojsci. Tako sam ja odlučio biti kao moj otac i deda i imam jako puno iskustva s svim oružjama baratati

Karlo ima mogućnost da koristi oruzije velikog kalibra: Mitraljez / shotgun / Heavy sniper/ Revolver.

Karlo ima mogućnost da prepravlja seriske kodove i tako koristi bilo koje oruzije bilo legalno ili ilegelno (xxx oruzije)

Andelko Denirovski

Player
Player
Biografija ODOBRENA
Karlo ima mogućnost da koristi oruzije velikog kalibra: Mitraljez / shotgun / Heavy sniper/ Revolver.
Pripazite na Pravilo događaja 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriće se IC Kazna u slučaju kršenja server pravila biografija se povlaći

Status
Not open for further replies.
Top Bottom