Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FailRP , MG I 83038 , 25117 , 70547 , 63969

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80274
Players nickname
Najo Gambino
Suspect ID
83038,25117
Date of violation
Jul 1, 2026
Time of violation
20:03
Proofs
https://youtu.be/h7EtJFnfSMU?si=HEW0BD0sk1SB8Wfr

Noja Bahami

Player
Player
sve u pov-u : ID 83038 mene vozi u zatvor i zabija se u pumpu i svi umiremo dolazi treci u balaclavi pretpostavljam njihov kolega dize mene i jednog fibovca ( treceg fibovca ostavljaju na podu da umre jer kao sto je ID 25117 rekao za svog kolegu : nemoj njega da dizes stvarno nije normalan). Takodje u non rp chat ID 25117 pise mene dizi prvog. Nakon toga nastavlja me lice voziti u DOC i na putu skace iz auta nakon cega ja trazim lijecnicku pomoc koja mi nije data. U docu ID 63969 odbija mi dati legitimaciju i dozvole nakon sto me nije htio zastupati kao advokat. Zelim da se za ovo kazni cijela FIB organizacija jer je ovo stvarno cirkus da oni zaposljavaju igrace kao sto su ID 83038 vec neko vrijeme kvare cijeli roleplay u gradu .

Ajdinn

Player
Player
pazi druze id 2511(ja) sam pisao sam da mene digne prvog kako bi hapsenje zavrsio na vreme a za kolegu je bio tu ems i rekao sam da ga dizu ja sam otisao i zavrsio. Dobio si advokata koji te nije hteo zastupati dobio si pravo na poziv. A za medicinsku pomoc koliko si se mogao svadjati tako da ono. A za legitimaciju i dozvole od advokata to sa njim vidi.

Vuk Pupi

Player
Player
Pazi druze ja nisam FAIL RP prekrsio i ne znam o cemu pricas to sto je meni sjebana tastatura nije moj problem hteo sam otici da sipam gorivo i sto se pravis pametan kad nisi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom