CL I 18992
Lazar Calee Tatko igre Player Joined Feb 10, 2026 Messages 111 Today at 8:05 AM #2 Da nadodam samo da imam odobrenu licnu biografiju i imam perk koji mi daje mogucnost da radim sve to sa revom i ne krsim srv pravila Approved - Licna Biografija | Lazar Whiite | 86237 Ime: Lazar Whiite Pol: Muskarac Starost: 28 Rasa: Belac Nacionalnost: Srbin Mesto rodjenja: Nis Otac: Miki Whiite Majka: Milena Whiite Tezina: 79,9 kg Visina: 187 cm Boja ociju: Zelena Boja kose: Crna Tetovaze: Leva ruka, desna ruka, desna noga i ledja Prednosti: Snalavljiv, snazan, oprezan... gta5grand.com
Da nadodam samo da imam odobrenu licnu biografiju i imam perk koji mi daje mogucnost da radim sve to sa revom i ne krsim srv pravila Approved - Licna Biografija | Lazar Whiite | 86237 Ime: Lazar Whiite Pol: Muskarac Starost: 28 Rasa: Belac Nacionalnost: Srbin Mesto rodjenja: Nis Otac: Miki Whiite Majka: Milena Whiite Tezina: 79,9 kg Visina: 187 cm Boja ociju: Zelena Boja kose: Crna Tetovaze: Leva ruka, desna ruka, desna noga i ledja Prednosti: Snalavljiv, snazan, oprezan... gta5grand.com
Ezer Luxor Ja volim sebe, ali ljubav je privremena. Server Administrator Joined Apr 15, 2025 Messages 35 Today at 8:29 AM #3 Pregled zalbe u toku…
Ezer Luxor Ja volim sebe, ali ljubav je privremena. Server Administrator Joined Apr 15, 2025 Messages 35 Today at 8:32 AM #4 Nakon pregleda dolaza, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu ID: 18992 ce dobiti kaznu za CL (Izasli ste iz igre da bi izbegli RP situaciju)
Nakon pregleda dolaza, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu ID: 18992 ce dobiti kaznu za CL (Izasli ste iz igre da bi izbegli RP situaciju)