1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada ste inace ing: 13:00-22:00 ili 08:00-16:00
Prosjecna aktivnost po danu 5+ sati
6. Vaš Discord: igorbuba1
7. Vaše ime u igri: Igor Darkness
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
1. Zašto želite postati admin?
Nikad nisam bio admin i imam veliku zelju, dobio sam BL ne znam razlog i Abraham je danas rekao da ce se pruziti sansa nekima. Imam veliku zelju da pomognem maksimalno Aldinu, Nixi, Abrahamu kao i svim ostalim igracima. Ponasacu se prikladno bicu aktivan i bicu raspolozen da ucim od vas iskusnijih admina.
2. Koje su vaše prednosti?
Spretan, razumljiv i voljan da ucin
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Bojim se gresaka
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Samo treninzi ponekad.
Hvala na čitanju, nadam se da cete mi pruziti sansu da budem admin, Igor Darkness!!!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada ste inace ing: 13:00-22:00 ili 08:00-16:00
Prosjecna aktivnost po danu 5+ sati
6. Vaš Discord: igorbuba1
7. Vaše ime u igri: Igor Darkness
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
1. Zašto želite postati admin?
Nikad nisam bio admin i imam veliku zelju, dobio sam BL ne znam razlog i Abraham je danas rekao da ce se pruziti sansa nekima. Imam veliku zelju da pomognem maksimalno Aldinu, Nixi, Abrahamu kao i svim ostalim igracima. Ponasacu se prikladno bicu aktivan i bicu raspolozen da ucim od vas iskusnijih admina.
2. Koje su vaše prednosti?
Spretan, razumljiv i voljan da ucin
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Bojim se gresaka
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Samo treninzi ponekad.
Hvala na čitanju, nadam se da cete mi pruziti sansu da budem admin, Igor Darkness!!!