Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36079,36064
Players nickname
Nikola Haze
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 17, 2023
Time
0000
Proofs
00000

nikolahazeee

Player
Player
Pozdrav Administracijo pisem 3 godinu appeal vidim da je amnesty week uskoro i da se prelazi na fivem grandrp i nova era grandrp molim vas posle 3 godine kada sam shvatio ovo vise mi se nikada nece ponoviti to sto sam uradio sve sam priznao i molim vas za unban obecavam da vise nikada necu uraditi to postavacu pravila molim vas razumite me tad sam bio kid imao sam 13 godina bilo mi ej to kao nista sprdnja ali sada kada sam ostareo malo shvatam da sam izgubio prave prijatelje i osobe kojima sam verovao zelim da se vratim steknem nove prijatelje nova iskustva sve ispocetka da pocnem molim vas i da li imam neke sanse za unban meni previse puno znaci da dobijem unban grand je jedina igrica koja me je i naucila nesto za pravi zivot kako da trgujem itd da spustam cene mnogo mi je drag grandrp projekat molim vas opristite mi to sto sma uradio i izvinjavam se ovim putem Muji Simbi i Abrahamu Elkhabibu sto sam vas bio vredjao pre 3 godine izvinite i takodje izvinite sve sto sam uradio lose na grandrp-u i hvala vam na citanju nadam se da ce te me razumeti i oprostiti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom