Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34721
Players nickname
VAAAGOUSI
Suspect ID
83910
Date of violation
Jun 7, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch

OgnjendoBronx

Player
Player
Ja sam necu da imam citere, ali tako ne mogu ni da znam da li cituju par puta sam pitao likove iz turfa da li cituju bas zbog vas jer ne zelim da kvarim i vama i ostalima igricu

Oluwatobi

Player
Player
na tvoju veliku zalost lider vagose nema nikakve veze sa turf ekipom vec ima turf tim lidera koji se brine o tome :) druga stvar ako ste losi samo priznajte to nije svako za igricu

MisterDoraemon

Player
Player
Reviewed - Podržavanje blacklistovanih igrača | 54897 a kao sto vidis ovde odbijena je zalba jer nema dokaza da je lider znao da je to taj lik tople pozdrave saljem i vidimo se na turfovima da placete jos vise 💦💦
Kao prvo ja , nemam nikakve veze sa turfovima...
Kao drugi Duki Ashford je napisao njegov unban appeal pre no sto je ognjen uzeo organizaciju , trebao je ranije da gleda ko evadea a ko ne...

R1K1

Player
Player
Dobro Vece/Jutro/Dan dragi Rs admini , imamo lidera Vagosa (Ognjena doBronxx) , koji ima evadere i citere u turf teamu , da krenemo prvo od evadera.
Prvi na redu je
Duki Ashford( 50581 ) ili Cazo Demonte ( 90865 ) koji je priznao u njegovom unban appealu na Mainu , da evadea na nalogu Cazo Demonte ovde Rejected - Konstantno krsenje pravila,Blacklisted I Aldin Verstappen , za njega mislim da je skroz dovoljno.

Drugi na redu je
Djoksi Leggero ( 90682 ) ili vam ga Djoksi Vip ( 78107 ) koji je Blacklistan na tom nalogu , zbog previse napravljenih accova, Ime vam sve govori , da procackate malo vise oko hwida i ipa , videcete da je sve isto.

CITERI & EVADERI !

Koki Onfroy (90503) ili vam Emin Highy (62785) koji je dobio ban na mainu za Cheats , zbog ne dozvoljenih software-a , dokaz je taj da izbacuje iste povove sa evade naloga i sa glavnog na kom je dobio ban, evo njegova forum zalba , kanal i montaza koju je objavio na tom kanalu
Cmoe
Reviewed - Ban for Cheats | Nikola Armanii(For Lebron )
UKOLIKO OBRISE NESTO OD OVOGA EVO DOKAZ PRESNIMLJENI
Cetvrti na redu je

Floyy Shakur (90455) ili vam Pavle Leggero ( 32090 ) koji je na mainu banovan takodje za CHEAT , i i dalje nastavlja da igra i cituje na accu Floyy Shakur (90455)
Ja sam uveren da ukoliko , opet kazem , malo dublje prodjete kroz ovu zalbu proverite sve ip-eve i hwid serijske brojeve da ce te se uveriti da svi od navedenih ban evadeaju , samo sto neki kriju a neki ne .

Takodje sam siguran da lider ima neke interakcije sa ljudima navedenim gore , zato sto kazem opet svi su u nejgovom turf teamu i cituju na turfove. Uskoro cu poslati dokaz kako Koki Onfroy (90503) pali svoj software u sred share screena.

Ugodan ostatak dana zeli vam
- Doraemon.
kolko je liku zapravo dosadno u zivotu... kao prvo dokaza ni jedana nemas kao drugo tu si naveo neka imana za neke igrace i govoris tu nesto da cituju opet bez ikakvog dokaza, iskreno neznam kosi vjv neki no namer tako da nebitan si

MisterDoraemon

Player
Player
kolko je liku zapravo dosadno u zivotu... kao prvo dokaza ni jedana nemas kao drugo tu si naveo neka imana za neke igrace i govoris tu nesto da cituju opet bez ikakvog dokaza, iskreno neznam kosi vjv neki no namer tako da nebitan si
Piše se ,, ne znam ,,

dukisha22

Player
Player
Dobro Vece/Jutro/Dan dragi Rs admini , imamo lidera Vagosa (Ognjena doBronxx) , koji ima evadere i citere u turf teamu , da krenemo prvo od evadera.
Prvi na redu je
Duki Ashford( 50581 ) ili Cazo Demonte ( 90865 ) koji je priznao u njegovom unban appealu na Mainu , da evadea na nalogu Cazo Demonte ovde Rejected - Konstantno krsenje pravila,Blacklisted I Aldin Verstappen , za njega mislim da je skroz dovoljno.

Drugi na redu je
Djoksi Leggero ( 90682 ) ili vam ga Djoksi Vip ( 78107 ) koji je Blacklistan na tom nalogu , zbog previse napravljenih accova, Ime vam sve govori , da procackate malo vise oko hwida i ipa , videcete da je sve isto.

CITERI & EVADERI !

Koki Onfroy (90503) ili vam Emin Highy (62785) koji je dobio ban na mainu za Cheats , zbog ne dozvoljenih software-a , dokaz je taj da izbacuje iste povove sa evade naloga i sa glavnog na kom je dobio ban, evo njegova forum zalba , kanal i montaza koju je objavio na tom kanalu
Cmoe
Reviewed - Ban for Cheats | Nikola Armanii(For Lebron )
UKOLIKO OBRISE NESTO OD OVOGA EVO DOKAZ PRESNIMLJENI
Cetvrti na redu je

Floyy Shakur (90455) ili vam Pavle Leggero ( 32090 ) koji je na mainu banovan takodje za CHEAT , i i dalje nastavlja da igra i cituje na accu Floyy Shakur (90455)
Ja sam uveren da ukoliko , opet kazem , malo dublje prodjete kroz ovu zalbu proverite sve ip-eve i hwid serijske brojeve da ce te se uveriti da svi od navedenih ban evadeaju , samo sto neki kriju a neki ne .

Takodje sam siguran da lider ima neke interakcije sa ljudima navedenim gore , zato sto kazem opet svi su u nejgovom turf teamu i cituju na turfove. Uskoro cu poslati dokaz kako Koki Onfroy (90503) pali svoj software u sred share screena.

Ugodan ostatak dana zeli vam
- Doraemon.
Brate svakako za 10 godina ces imati decu i zenu msm ne znam za tebe ali nije grand irl zivot izadji napolje a svi znaju ko si

Goxx Deda

Server Administrator
Server Administrator
Pre pocetka pregleda dokaza, molim vas da ispravite format zalbe.
Rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom