Kao prvo dobar dan poštovana administracijo. Sinoć sam bio vani i svi su mi slali sliku da sam dobio ban, razlog je ilegalan diskord. Abraham je juče rekao, svi koji imaju Admin BL da se mogu priaviti odmah i da će nekima biti skinuta. Dosta ljudi se prijavilo i oko 22h, meni, Tek Alhabib, i Djordju Bakmazu je odbijena jer smo banovani sva trojica za ilegalan diskord. Ja Vam kažem, nisam bio ni u jednom ilegalnom diskordu, spreman sam i za PC Check ako treba odmah. Nema poente da imam ilegalan diskord kad i onako ne idem na evente, otiso sam na RP fabriku par puta i tu odmah umrem i nisam imao ni jedan kill ni u jednom eventu jer prosto ne znam da se pucam i sa tim sam se pomirio. Mogu vam pokazati tj snimiti svaki diskord server u kom se nalazim. Nisam nikad bio na POV Requestu niti bilo ista, 2 put sam bio u demorganu, nemam ni jedan ban i volio bih nastaviti igrati na ovom projektu. Ako me dobijete sad(znam da necu moci znati razlog jer je admin info), da li ću moci dobiti unban tokom Amnesty Week-a jer imam zelju da se vratim jer sam se zgotivio sa mnogo mnogo ljudi na serveru i volim da RP-am sa njima.
Hvala na čitanju i ugodan ostatak dana vam želi Igor Darkness!
Hvala na čitanju i ugodan ostatak dana vam želi Igor Darkness!