Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85671
Players nickname
Igor Darkness
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jul 3, 2026
Time
22:00
Proofs
----

Dele

Player
Player
Kao prvo dobar dan poštovana administracijo. Sinoć sam bio vani i svi su mi slali sliku da sam dobio ban, razlog je ilegalan diskord. Abraham je juče rekao, svi koji imaju Admin BL da se mogu priaviti odmah i da će nekima biti skinuta. Dosta ljudi se prijavilo i oko 22h, meni, Tek Alhabib, i Djordju Bakmazu je odbijena jer smo banovani sva trojica za ilegalan diskord. Ja Vam kažem, nisam bio ni u jednom ilegalnom diskordu, spreman sam i za PC Check ako treba odmah. Nema poente da imam ilegalan diskord kad i onako ne idem na evente, otiso sam na RP fabriku par puta i tu odmah umrem i nisam imao ni jedan kill ni u jednom eventu jer prosto ne znam da se pucam i sa tim sam se pomirio. Mogu vam pokazati tj snimiti svaki diskord server u kom se nalazim. Nisam nikad bio na POV Requestu niti bilo ista, 2 put sam bio u demorganu, nemam ni jedan ban i volio bih nastaviti igrati na ovom projektu. Ako me dobijete sad(znam da necu moci znati razlog jer je admin info), da li ću moci dobiti unban tokom Amnesty Week-a jer imam zelju da se vratim jer sam se zgotivio sa mnogo mnogo ljudi na serveru i volim da RP-am sa njima.
Hvala na čitanju i ugodan ostatak dana vam želi Igor Darkness!

Dele

Player
Player
Takodje da naglasim da sam spreman da surađujem maksimalno sa vama jer mislim da nisam kriv i da zasluzujem drugu šansu jer mi je ovo prvi ikad ban na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom