Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrija Toske

Leader
Leader
Ime: Andrija Toske
Osobna iskaznica:68921
Pol: Muško
Starost: 24
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin, Balkanac
Mesto rođenja: Nis
Otac: Dragan Rakic
Majka: Miroslavka Zivkovic
Pol: Muško
Težina: 90kg
Visina: 190cm
Boja očiju: plave
Boja kose: bela
Tetovaže: leva noga, desna noga
Prednosti: jak, snalazljiv, , mlad i marljiv
Slabost: nestrpljiv

Zivotna Prica:

Moje ime je Andrija Toske. Rođen sam u Nisu, gde sam proveo detinjstvo i stekao prve životne lekcije koje su me oblikovale u osobu kakva sam danas. Oduvek sam bio odgovoran, uporan i spreman da se suočim sa izazovima. Ljudi koji me poznaju opisuju me kao osobu koja brzo razmišlja, ostaje pribrana u teškim situacijama i nikada ne odustaje od svojih ciljeva.

Tokom odrastanja naučio sam koliko su disciplina, poštovanje i odanost važni u životu. Uvek sam se trudio da budem pravedan prema drugima, ali nikada nisam tolerisao bezobrazno ponašanje i nepoštovanje. Fizička spremnost i mentalna snaga postali su sastavni deo mog karaktera, zbog čega sam razvio sposobnost da donosim brze i odgovorne odluke.

Moj cilj je da izgradim uspešnu karijeru, steknem poštovanje svojim radom i doprinesem zajednici kojoj pripadam. Verujem da se poverenje, ugled i autoritet ne dobijaju, već zaslužuju kroz trud, disciplinu i ispravne postupke. Spreman sam da se suočim sa svim izazovima koji me očekuju i da svojim postupcima pokažem ko sam zapravo.

1.Andrija moze da se vozi 80 kmh offroad
2.Andrija moze da ide 2 na 1zbog iskustva na ulici
3.Andrija moze da dizi,veze,hvata sa revolverom u ruci
4.Andrija moze da pretrazuje sa bilo koje strane i sa revolverom u ruci
5. Andrija moze da uzme legitimaciju,pasoš sa revolverom u ruci

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno Zivotna prica nema 200+ reci Mozes opet pisati za 7d.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom