Ime: Andrija Toske
Osobna iskaznica:68921
Pol: Muško
Starost: 24
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin, Balkanac
Mesto rođenja: Nis
Otac: Dragan Rakic
Majka: Miroslavka Zivkovic
Težina: 90kg
Visina: 190cm
Boja očiju: plave
Boja kose: bela
Tetovaže: leva noga, desna noga
Prednosti: jak, snalazljiv, , mlad i marljiv
Slabost: nestrpljiv
Zivotna Prica:
Moje ime je Andrija Toske. Rođen sam u Nisu, gde sam proveo detinjstvo i stekao prve životne lekcije koje su me oblikovale u osobu kakva sam danas. Oduvek sam bio odgovoran, uporan i spreman da se suočim sa izazovima. Ljudi koji me poznaju opisuju me kao osobu koja brzo razmišlja, ostaje pribrana u teškim situacijama i nikada ne odustaje od svojih ciljeva.
Tokom odrastanja naučio sam koliko su disciplina, poštovanje i odanost važni u životu. Uvek sam se trudio da budem pravedan prema drugima, ali nikada nisam tolerisao bezobrazno ponašanje i nepoštovanje. Fizička spremnost i mentalna snaga postali su sastavni deo mog karaktera, zbog čega sam razvio sposobnost da donosim brze i odgovorne odluke.
Moj cilj je da izgradim uspešnu karijeru, steknem poštovanje svojim radom i doprinesem zajednici kojoj pripadam. Verujem da se poverenje, ugled i autoritet ne dobijaju, već zaslužuju kroz trud, disciplinu i ispravne postupke. Spreman sam da se suočim sa svim izazovima koji me očekuju i da svojim postupcima pokažem ko sam zapravo.
1.Andrija moze da se vozi 80 kmh offroad
2.Andrija moze da ide 2 na 1zbog iskustva na ulici
3.Andrija moze da dizi,veze,hvata sa revolverom u ruci
4.Andrija moze da pretrazuje sa bilo koje strane i sa revolverom u ruci
5. Andrija moze da uzme legitimaciju,pasoš sa revolverom u ruci
Osobna iskaznica:68921
Starost: 24
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin, Balkanac
Mesto rođenja: Nis
Otac: Dragan Rakic
Majka: Miroslavka Zivkovic
Težina: 90kg
Visina: 190cm
Boja očiju: plave
Boja kose: bela
Tetovaže: leva noga, desna noga
Prednosti: jak, snalazljiv, , mlad i marljiv
Slabost: nestrpljiv
Zivotna Prica:
Moje ime je Andrija Toske. Rođen sam u Nisu, gde sam proveo detinjstvo i stekao prve životne lekcije koje su me oblikovale u osobu kakva sam danas. Oduvek sam bio odgovoran, uporan i spreman da se suočim sa izazovima. Ljudi koji me poznaju opisuju me kao osobu koja brzo razmišlja, ostaje pribrana u teškim situacijama i nikada ne odustaje od svojih ciljeva.
Tokom odrastanja naučio sam koliko su disciplina, poštovanje i odanost važni u životu. Uvek sam se trudio da budem pravedan prema drugima, ali nikada nisam tolerisao bezobrazno ponašanje i nepoštovanje. Fizička spremnost i mentalna snaga postali su sastavni deo mog karaktera, zbog čega sam razvio sposobnost da donosim brze i odgovorne odluke.
Moj cilj je da izgradim uspešnu karijeru, steknem poštovanje svojim radom i doprinesem zajednici kojoj pripadam. Verujem da se poverenje, ugled i autoritet ne dobijaju, već zaslužuju kroz trud, disciplinu i ispravne postupke. Spreman sam da se suočim sa svim izazovima koji me očekuju i da svojim postupcima pokažem ko sam zapravo.
1.Andrija moze da se vozi 80 kmh offroad
2.Andrija moze da ide 2 na 1zbog iskustva na ulici
3.Andrija moze da dizi,veze,hvata sa revolverom u ruci
4.Andrija moze da pretrazuje sa bilo koje strane i sa revolverom u ruci
5. Andrija moze da uzme legitimaciju,pasoš sa revolverom u ruci