Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Personalna biografija I Andrej Wbear I ID:12855

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Wbear

🪄
Player
Ime: Andrej Wbear
Pol: Muski
Godine: 22
Datum rodjenja:9.10.2000.
Drzavljanstvo: Kanadsko
Poreklo: Kanada
Mjesto rodjenja:
Otava
Mjesto boravka: Los Santos, USA
Otac: Nesha Wbear
Majka: Petra Wbear
Visina i tezina: 196cm / 96kg
Vrsta tela: Visok i Atletski gradjen
Boja ociju: Zelena
Boja kose:
Crna
Tetovaze: Na svakom delu tela imam tetovazu i svaka ima svoje znacenje
Osobine : Volim motore , aute , planine i offroad

Zovem se Andrej Wbear i rodjen sam u gradu Otava u Kanadi te sam imao jako puno iskustva sa snegom i ne vremenskim uslovima za normalnu voznju.Moja otac je u svoje vreme bio najbolji vozac u offroadu ne zaviseci od prevoznog sredstva.Tako da bih zeleo da idem njegovim stopama i da mogu da vozim i auto i motor po planinama ne realnim stazama itd.Moja majka nije bas volela taj sport posto je radila kao doktorka i moj otac je bio jako cesto kod nje. Od kad sam bio mali voleo sam tu zelju za adrenalinom te sam krisaom pokusaovao da ponovim svaki trik koji je moj otac radio samo sam ja to morao na biciklu. Vec sa svojijh 18 godina sam kupio svoj prvi motor i prvi auto i isao na reli i off road trke , ali posto u ovom gradu nema tih dogadjaja voleo bih da mogu da idem po nekim stazama i planinama sa svojim autom ili motorom . Sve pare sam potrosio na Kucu da bih imao gde da zivim pa nemam para za off road motor i auto pa bih koristio ove sto sad posedujem.Mislim da sam dovoljdno iskusan da idem i sa trkackim motor po planimana . To je to za sad...

Sposobnosti :

*Zbog prejasnjeg iskustva sposoban sam da idem bilo kojim vozilom po off roadu

*Zbog vise namenske obuke u skolama za voznju znam kontrolisati volan vrlo uspesno.

*Prosao sam obuku prve pomoci vise puta zbog gore navedene majke koja je bila dokotorka te znam u nekim siituacijama da previjem sebi ranu ako se nesto desi

*Mogu izvoditi stuntove ali ne u gradu !

Last edited:

Andelko Denirovski

Player
Player
Biografija ODOBRENA
*Zbog prejasnjeg iskustva sposoban sam da idem bilo kojim vozilom po off roadu
Pripazite na pravilo Power Gaming
*Mogu izvoditi stuntove ali ne u gradu !
U slučaju kršenja zakonika izriće se IC Kazna u slučaju kršenja server pravila biografija se povlaći​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom