Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 5, 2026
Time
00:00
Proofs
...

ZEMOPANDA

Player
Player
Pozdrav Aldin Verstappen imam jedan problem i to da sam blokiran zbog nekih neprikladnih rijeci koje nisu bile upucene kroz familiju niti nista nacionalno i priznajem da sam kriv i sve to stoji kako ste donjeli odluku postujem Vas.Ali ako imate jos uvjek uvid ja sam bio jednom blokiran za 30 dana prije godinu dana i htjeo sam da igram na drugom mom nalogu kao twinku i nisam ga mogao da napravim nikako nece da mi registruje ostale emailove na Grand stranici i vi ste mi dali upute da moram da se pozanimam na EN Technical support da mi srede to do cega je doslo da se ne moze da napravi drugi nalog jer po vasim komentarima ste rekli da je ovo moj twink i da kroz EN Technical support saznam koji je moj main account,ali sad je to problem sto oni meni nisu nista pomogli jer imam i u archivu od tad kad sam to rjesavao sa njima nisu mi mogli pomoci i ja imam samo sad ovaj jedan nalog i molio bi da ste toliko ljubazni jer imam taj jedan account samo i da me molim vas otvorite da bi mogao da igram dalje na ovako divnom projektu jer svi imaju main i twink account a ja imam samo ovaj jedan i bas mi je top skripta ono uzivam dok igram s drugovima i za to bi vas zamolio da me razumijete da sam malo ostecen kroz to sto imam samo jedan account i gledat cu u buduce da me ne ponese vise toliko da nekome uputim ovakve rijeci kao sto sam ih juce uputio tom liku...najljepsa vam hvala i molim vas za razumijevanje...

A ovdje imate linkove dokaza kako sam rjesavao moj problem i na zalost nismo nista rijesili jer ipak ima i snimak i sve unutra sam njima prilozio pa ako nadjete malo vremena za mene da se i sami uvjerite da nam nije uspjelo...hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom