Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70160
Players nickname
tefa gavrran
Administrators nickname
Nikola luther
Date
Jul 7, 2026
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1379747/

Tefa gavran

Player
Player
Selam viša administracijo (Mujo,Aldine,Abraham),

Pišem ovu žalbu na administratora Nikola Luther zbog donošenja odluke koja direktno ide na štetu igrača i krši standardnu proceduru pregledavanja žalbi.
Kao prvo, moja žalba je već bila napisana u potpuno ispravnom formatu i priloženi su svi potrebni podaci prema pravilima podnošenja žalbi, tako da je administrator izmislio grešku bez ikakvog stvarnog razloga.
Kao drugo, čak i da je postojala greška, administrator mi je za navodnu ispravku ostavio rok od samo 6 sati. Standardno pravilo kojeg se pridržavaju svi ostali administratori jeste da se igraču ostavi rok od 12 do 24 sata kako bi stigao da vidi forum i reaguje.
Izmišljanjem nepostojeće greške u formatu i skraćivanjem roka na svega 6 sati, administrator Nikola Luther je očigledno pokušao da namerno odbije moju žalbu i time zaštiti optuženu stranu, što jasno ukazuje na pristrasnost i korupciju.
Molim vas da detaljno pregledate postupak ovog administratora i kaznite ovakvo ponašanje koje kvari rad administracije.

Hvala unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom