Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
91457
Players nickname
Luksi Varvarin
Administrators nickname
Jovan paki
Date
Jul 8, 2026
Time
18<40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1382350/

Luksi Varvarin

Player
Player
Tiri puske na licu brojalismo, on je krenuo da se vrti, nije hteo da se skloni. Neki pregled da se skine kazna, dobio sam zbog GP 6.15. Mislim da je to greška i da ne ispunjavam uslove za kaznu.

Bili smo na mašini, nije hteo da se skloni. Još da dodam, lik je imao oružje kod sebe i samo je preskočio zid, a još 3 lika dolaze. Znači, on je došao da proveri koliko nas ima i da javi ovima. Stvarno nije okej što sam ovde.

Još javlja svojima koliko nas ima, drži oružje u rukama, dolaze još ljudi na posed da se pucaju. On je još krenuo na kraju opet na posed, čekao je da ga ubijem, ali opet kao što se vidi na snimku, on je i dalje na posedu ispred nas, nije pobegao kad mu je brojano.

Ja stvarno ne razumem što sam ovde kad nisam prekršio ništa. Ako može neko na Discord da još komentarišemo, . Ja sam sat vremena ovde, a trebam na posao da idem. Još u EMS sam zakasnio na slikanje, sad je 19 sati bilo i sad gubim vreme ovde. Zbog čega? Zbog klinca što je okačio video kao da sam kriv za nešto. Dajte ljudi, koliko godina ima admin što me je poslao ovde?

Još mu kažem da se pomeri odavde, on nije hteo.

Luksi Varvarin

Player
Player
Jos na snimku se vidi da je proslo tacno 5 sekundi pa je pocelo pucanje ja sam brojao al nije cuo igrac to je do njega al opet je puska na njemu 5 sekundi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom