By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ukljucio sam pov cim je krenuo da me puca wtf.Nakon pregleda dokaza, ne mogu zakljuciti zalbu.
-Postavite POV od pocetka situacije.
Ne mogu da znam da je pre toga imao povod/razlog da te puca..
Nisam psovao ingame psovao sam ovako.brisi ovo uradio si self report, psovanje majke
ja (20623) zahvtevam da lice objavi pov od pocetka situacije kako sam ga zgazio slucajno jer je izletio na sred puta te mu se izvnio i on se poceo derati na mene (ear rape) i vredjati me i ja sam tada vise imao razlog da ga ubijem, dao sam mu 5 sekundi da se odmakne nije me poslusao
Nisi mi dao 5 sekundi da se odmaknem.Vredjao te nisam .Ukljucio sam snimanje cim je krenuo da me puca. Imas srece sto nemam duzi pov jer si sada mogao da dobijea ban za laganje administracije da sam imao duzi pov.ja (20623) zahvtevam da lice objavi pov od pocetka situacije kako sam ga zgazio slucajno jer je izletio na sred puta te mu se izvnio i on se poceo derati na mene (ear rape) i vredjati me i ja sam tada vise imao razlog da ga ubijem, dao sam mu 5 sekundi da se odmakne nije me poslusao
hvala na razumevanju.