Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Suspect ID
44781
Date of violation
Jul 12, 2026
Time of violation
22:01
Proofs
https://youtu.be/SAivWvm9Tkc?si=g5UaCj8SopMDa74t

ZEMOPANDA

Player
Player
ewo draga administracijo znaci jos vas lazu i namjestaju nesto kao nisu ovo ono pa sam prilozio jos screen shoot snimka koji sam okacio da bi bilo jasnije jer u samom kraju snimka se fino vidi kako je napisao ODES TI U BOLNICU IRL pa se sami fino uvjerite da ne lazem nista jer iskreno mnogo su toksicni i histericni likovi pa bi trebalo da se ovo lijepo kazni kako i prilici...hvala na razumijevanju :)

Post de ZemoPanda

ZEMOPANDA

Player
Player
To si uradio na fotoshopu oces da ti napravim ja da ti meni vredjas nzm ni ja sta sve, i pretis. ajde odrasti cime se bavis imas 30 i kusur godina.. pravis tu uzmi lepo i ako iams pov okaci a ne tu da pravis slike . administracijo ovog u gradu niko ne voli cisto da znate :)
Momak ti prvo pregledaj pov i procitaj fino sami kraj pova sve ti fino pise a posto vi to ne znate hvala bogu pa administracija zna za to sam tu sliku stavio samo za to da bi vi bolje vidjeli kako vredjate ljude sramotaa iskrenoo... a ko mene voli i ne voli prica se gradom uvjek svakom pomognem ne sebican kao vi i cak me i administracija obozava jer uvjek fine reci uputim njima kad ih trebam i kad odlaze od mene vas niko ne voli zato ste se odmakeli u geto na sami cosak da nema niko posla s vama i molim vas zagovarajte vasa djela i nemojte da namjestate nesto sto je ocito da ste uradili,to je kraj od mene jer nema smisla s vama da se diskutuje jer samo lazete sami sebi i administraciji zato draga administracijo molim da se sankcionise ovo kao sto vidite cak me i ovdje vredjaju i dalje...hvala punoo

Branko_Kockica

Player
Player
Momak ti prvo pregledaj pov i procitaj fino sami kraj pova sve ti fino pise a posto vi to ne znate hvala bogu pa administracija zna za to sam tu sliku stavio samo za to da bi vi bolje vidjeli kako vredjate ljude sramotaa iskrenoo... a ko mene voli i ne voli prica se gradom uvjek svakom pomognem ne sebican kao vi i cak me i administracija obozava jer uvjek fine reci uputim njima kad ih trebam i kad odlaze od mene vas niko ne voli zato ste se odmakeli u geto na sami cosak da nema niko posla s vama i molim vas zagovarajte vasa djela i nemojte da namjestate nesto sto je ocito da ste uradili,to je kraj od mene jer nema smisla s vama da se diskutuje jer samo lazete sami sebi i administraciji zato draga administracijo molim da se sankcionise ovo kao sto vidite cak me i ovdje vredjaju i dalje...hvala punoo
cmarator level max

JimmyHussein

Player
Player
Hahaha ekipa od troje, noob sa LMG-em i samo jedan snima, a ekipa se uvijek kurici i na svaki kill "ne mogu da vjeruju da su uspjeli". Past ce te vi za cit i pomaganje citerima. Svi takvi padnu.
tenor-3.gif

Last edited:
Top Bottom