By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Samo istinu govorim...nista lose nije reko????
tako je braneeePenzija soon...
A odakle vama to da sam ja irl pretio??? Ja sam hteo na stan u grandu da mu dodjem da se popucamo kao ljudiSve u pov...momak preti IRL a ne znam cemu je to potrebno...
kamo srece da je samo 4Tako je bre koja irl pretnja druze u ingame dolaze 4 coveka na stan HAHAHAHAHA
Momak ti prvo pregledaj pov i procitaj fino sami kraj pova sve ti fino pise a posto vi to ne znate hvala bogu pa administracija zna za to sam tu sliku stavio samo za to da bi vi bolje vidjeli kako vredjate ljude sramotaa iskrenoo... a ko mene voli i ne voli prica se gradom uvjek svakom pomognem ne sebican kao vi i cak me i administracija obozava jer uvjek fine reci uputim njima kad ih trebam i kad odlaze od mene vas niko ne voli zato ste se odmakeli u geto na sami cosak da nema niko posla s vama i molim vas zagovarajte vasa djela i nemojte da namjestate nesto sto je ocito da ste uradili,to je kraj od mene jer nema smisla s vama da se diskutuje jer samo lazete sami sebi i administraciji zato draga administracijo molim da se sankcionise ovo kao sto vidite cak me i ovdje vredjaju i dalje...hvala punooTo si uradio na fotoshopu oces da ti napravim ja da ti meni vredjas nzm ni ja sta sve, i pretis. ajde odrasti cime se bavis imas 30 i kusur godina.. pravis tu uzmi lepo i ako iams pov okaci a ne tu da pravis slike . administracijo ovog u gradu niko ne voli cisto da znate![]()
Ne sakupljaj forum messages stekaroStrasno cime se bavi![]()
cmarator level maxMomak ti prvo pregledaj pov i procitaj fino sami kraj pova sve ti fino pise a posto vi to ne znate hvala bogu pa administracija zna za to sam tu sliku stavio samo za to da bi vi bolje vidjeli kako vredjate ljude sramotaa iskrenoo... a ko mene voli i ne voli prica se gradom uvjek svakom pomognem ne sebican kao vi i cak me i administracija obozava jer uvjek fine reci uputim njima kad ih trebam i kad odlaze od mene vas niko ne voli zato ste se odmakeli u geto na sami cosak da nema niko posla s vama i molim vas zagovarajte vasa djela i nemojte da namjestate nesto sto je ocito da ste uradili,to je kraj od mene jer nema smisla s vama da se diskutuje jer samo lazete sami sebi i administraciji zato draga administracijo molim da se sankcionise ovo kao sto vidite cak me i ovdje vredjaju i dalje...hvala punoo