Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Ban Evade, 1.2, Forum Rule 9 | 13715,88785,59028,77664,80015,80018

Your ID
67874
Players nickname
Shintara Vefeiks
Suspect ID
13715
Date of violation
Jul 15, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/j9itge

Lee.xyz

Player
Player
doticni igra na nalogu od duxe haze-a koji nije njegov + je bio vec banovan za 1.2 na twinku kao sto mozete videti ovde: Rejected - Ban za GP-1.2 I Aldin Verstappen
glas pravog vlasnika (njegovog prijatelja :d)
glas doticnog ivejdera koji trenutno igra na accountu (sa drugog accounta): Watch 0922 | Streamable
glas od doticnog ivejdera na trenutnom accountu od duxe hazea : Watch ks8m9b | Streamable i nije bas isti kao vlasnik gore?
prosla zalba na doticnog: Approved - BanEvading | 77664 80015 80018
pravi vlasnik takodje krsi pravilo forum rule 9 i iz nekog razloga nije banovan na Duxa hazee forumu..? osim ako nije dobio unban na discordu granda onda je moja greska :D
Prvi: Reviewed - Unban Appeal G.P 1.9 I Andrej Ulemek ovde je trazio unban appeal
Drugi: Rejected - Aplikacija za asistenta administracije I Duxa Haze Aplikacija za assistenta aplikacije
Treci: Approved - Pogresno donesena odluka I Ady Benz zalba na admina
Cetvrti: Rejected - Demorgan za GP-6.15 I Refko Navaro zalba na admina
u svakom slucaju, i da sam nesto pogresio ovde, igrac je ban evader i treba biti banovan.

Igor king

Player
Player
Glas mutira godinama i menja se isto kao sto mikrofon nije isti jer se kupuju nove slusalice

Igor king

Player
Player
13715 duxa haze buraz igrao sam sa njim pre par dana lik nije nikome dao acc
I lik nikad nije evejdao samo znam da su mu ukrali twink jos pre pa nemogu unban da mu daju jer je twink

Top Bottom