Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Stein
Administrators nickname
Ezer Luxor
Date
Jul 15, 2026
Time
00
Proofs
https://streamable.com/w922fy

Nena Stein

Player
Player
Zamolio bih da objasnite novom adminu kako funkcionišu pravila i koje uvrede se kažnjavaju.

Koliko je svima poznato, za izraze poput "bolesniku", "retardu" ili "kurvo" dobija se ban. I ja sam ranije bio kažnjen upravo zbog korišćenja takvih reči, tako da znam da su one kažnjive.

Sada je došlo do situacije da admin kaže kako to nije za ban, što nije u skladu sa dosadašnjom praksom. Ako ta pravila više ne važe, onda bi trebalo da budu ista za sve. U suprotnom, i ja bih mogao nekome da kažem "bolesniku" i da ne budem kažnjen, što očigledno nije slučaj. Ako je tako da ja svima pricam da su Bolesnici da me ne kaznjavate ajde kazi ako moze to.
Zato vas molim da se kazna preispita i ispravi, kao i da se pravila primenjuju jednako prema svim igračima.

Link od video klipa : Watch U Sto jak klinac | Streamable
Link od zalbe : Rejected - G.P 3.1 | 69542

Nena Stein

Player
Player
Samo da razjasnimo jednu stvar. Ako kažete da je dozvoljeno koristiti takve izraze, onda vas molim da me posle ne banujete kada i ja počnem da govorim ljudima da su bolesnici po serveru. Pravila treba da važe isto za sve, bez izuzetaka.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom