Moje iskreno misljenje je da je trebao da mi odbroji da izadjem iz fam house-a pre nego da me puca i ubije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa igramo RP - grad Los Santos - Amerika, vi da batalite da se kurčite pa posle plačeteDecko, pogledaj sta si napisao molim te. Poredjujes pravila servera sa Americkim ustavom. Ne valja ti droga, nadji bolju
Postoji Los Angeles, a ne Los Santos ti da si pismen znao biPa igramo RP - grad Los Santos - Amerika, vi da batalite da se kurčite pa posle plačete
Tebi ću da kupimTi decko i atlas da kupis. Geografiju ne znas
Pogledaj da li ne postoji grad los santos, ako ste nepismeni koristite googlePostoji Los Angeles, a ne Los Santos ti da si pismen znao bi
Svaka ti cast. IQ ko broj patika imas. Ocigledno si slabiji sa edukacijom. Moze i knjige opsteg obrazovanja da kupis, zato sto si glup na kvadrat.Tebi ću da kupim
Pogledaj da li ne postoji grad los santos, ako ste nepismeni koristite google
Hoću hoću, a vi naučite pravola, i nemoj da se kurčote kad ne znate.. PozSvaka ti cast. IQ ko broj patika imas. Ocigledno si slabiji sa edukacijom. Moze i knjige opsteg obrazovanja da kupis, zato sto si glup na kvadrat.
bravo bas si recit, slab ti vokabularVaži balac, samo ti naredi
Op op, povredjena osecanja? Nezna dusa?Važi balavac, samo ti naredi