Moje iskreno misljenje je da je trebao da mi odbroji da izadjem iz fam house-a pre nego da me puca i ubije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa igramo RP - grad Los Santos - Amerika, vi da batalite da se kurčite pa posle plačeteDecko, pogledaj sta si napisao molim te. Poredjujes pravila servera sa Americkim ustavom. Ne valja ti droga, nadji bolju
Postoji Los Angeles, a ne Los Santos ti da si pismen znao biPa igramo RP - grad Los Santos - Amerika, vi da batalite da se kurčite pa posle plačete
Tebi ću da kupimTi decko i atlas da kupis. Geografiju ne znas
Pogledaj da li ne postoji grad los santos, ako ste nepismeni koristite googlePostoji Los Angeles, a ne Los Santos ti da si pismen znao bi
Svaka ti cast. IQ ko broj patika imas. Ocigledno si slabiji sa edukacijom. Moze i knjige opsteg obrazovanja da kupis, zato sto si glup na kvadrat.Tebi ću da kupim
Pogledaj da li ne postoji grad los santos, ako ste nepismeni koristite google
Hoću hoću, a vi naučite pravola, i nemoj da se kurčote kad ne znate.. PozSvaka ti cast. IQ ko broj patika imas. Ocigledno si slabiji sa edukacijom. Moze i knjige opsteg obrazovanja da kupis, zato sto si glup na kvadrat.
bravo bas si recit, slab ti vokabularVaži balac, samo ti naredi![]()
Op op, povredjena osecanja? Nezna dusa?Važi balavac, samo ti naredi![]()