Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29170
Players nickname
Edward Owner
Administrators nickname
Ezer Luxor
Date
Jul 27, 2026
Time
9:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1395285/#post-4846004

EdwardPardon

Player
Player
e ovako zeleo bih pre svega da se izjasnim da nedostavljanja mog POVA

na ovoj zalbi na kojoj sam stavio link je admin " Ezer Luxor " prvo zatrazio moj POV sa informala kako sam ubio ID: 82761. taj informal koji se odvijao 25/07/2026 u 9:40
sam napraavio 3 killova i dobio saom POV request kao sto sam i naglasio, vec dugo igram igricu i razlog mog nedostavljanja POVA je kao sto sam i reko Ezeer Luxor zatrazio samo POV gde se vidi da sam ubio navedeni id gore ja sam isekao POV dostavio ga i obrisao video zato sto sam smatrao da mi vise nece trebati (ionako imam problem sa memorijom) dalje mi je stiglo obavestenje da moram da dostavim ceo POV eventa koj sam ja obrisao.

objasnio sam zasto nisam dostavio POV zalba je na Reviewed istekao mi je rok za dostvaljanje POVA ( jos nisam dobio kaznu od 30 dana) tako da bih vas zamolio da me ne kaznite posto vam iskreno kazem da sam obrisao POV celog eventa nakon sto sam dostavio Trazeno.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ti nemas ban za PD1.7 ne znam na sta se tacno zalis iskreno , ispravi format naslova i pojasni fino na sta se zalis na novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom