Osnovne informacije
1. Vaše ime IRL: Borivoje2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Oko 4 sata
5. Vaš Discord: bokii_24
6. Vaše ingame ime: Boki Ingram
7. Vaš ID: 38383
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Prvi razlog je to što sam većinu svog vremena na serveru proveo u LSPD-u. Ta organizacija mi je oduvek bila najzanimljivija jer ima dosta različitih situacija i nikad nije dosadno. Tokom vremena sam naučio kako funkcioniše organizacija, kako treba da se ponašam prema drugim igračima i kako da rešavam razne situacije. Imam dovoljno iskustva da vodim organizaciju i da pomognem da bude još bolja.Drugi razlog je to što sam dosta vremena proveo u državnim organizacijama i kroz to sam stekao dosta iskustva. Video sam kako rade dobri lideri, ali i neke greške koje mogu da se isprave. Smatram da znam kako treba da se vodi organizacija, da saslušam članove kada imaju neki problem i da budem fer prema svima. Ne bih pravio razliku između igrača nego bih svakome dao šansu da pokaže šta zna. Imam vec tim iskusnih ljudi koji ce mi pomoci u vodjenju organizacije.
Treći razlog je što želim da LSPD ponovo bude jedna od najaktivnijih organizacija na serveru. Trudio bih se da članovi budu aktivni, da imaju obuke, patrole i razne akcije kako bi svima bilo zanimljivije. Voleo bih da napravim dobru ekipu u kojoj će svi međusobno da se poštuju i da zajedno pravimo kvalitetan RolePlay.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Po mom mišljenju, RolePlay u LSPD-u može da bude još bolji ako se uvede više aktivnosti. Organizovao bih redovne obuke za nove članove kako bi što brže naučili pravila i način rada. Takođe bih pravio više patrola, saobraćajnih kontrola, zajedničkih akcija sa drugim državnim organizacijama. Takodje bih organizovao treninge sa specijalnim jedinicama i te jedinice ce biti posebno obucene da barataju oruzijem. Organizovao bih simulacije talackih situacija i pljacki prodavnica i svako bi imao svoju ulogu. Mislim da bi tako bilo mnogo više zanimljivih RP situacija.Pored toga, trudio bih se da među članovima vlada dobra atmosfera i međusobno poštovanje. Smatram da organizacija najbolje funkcioniše kada svi rade zajedno i kada svako zna svoj posao. Ako neko napravi grešku, prvo bih pokušao da mu objasnim kako da je ispravi, a ne odmah da ga kažnjavam.
Moj cilj nije samo da budem lider, nego da napravim organizaciju u kojoj će igrači voleti da provode vreme, da napreduju i da zajedno pravimo što kvalitetniji i ozbiljniji RolePlay na serveru.
Rankovi:
SUSPEND
ODSUSTVO
DISCIPLINSKI POSTUPAK
----------------------------------PATORLNO OSOBLJE----------------------------------
POLICAJAC NA OBUCI
PAUK SERVRIS
KADET
KOMUNALNI POLICAJAC
SAOBRACAJNI POLICAJAC
MLADI POLICAJAC
POLICAJAC
STARIJI POLICAJAC
Narednik
Glavni komunalac
----------------------------------JEDINICE----------------------------------
Mladji Pripadnik IJP
Pripadnik IJP
Stariji pripadnik IJP
IJP Porucnik
----------------------------------HS----------------------------------
Instruktor
Potporucnik
Porucnik
Kapetan
Komandant IJP
Komandir stanice
Zamenik nacelnika odeljenja
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
----------------------------------HC----------------------------------
Major
Nacelnik Odeljenja
Pukovnik
Zamenik Direktora Policije
Direktor Policije
ODSUSTVO
DISCIPLINSKI POSTUPAK
----------------------------------PATORLNO OSOBLJE----------------------------------
POLICAJAC NA OBUCI
PAUK SERVRIS
KADET
KOMUNALNI POLICAJAC
SAOBRACAJNI POLICAJAC
MLADI POLICAJAC
POLICAJAC
STARIJI POLICAJAC
Narednik
Glavni komunalac
----------------------------------JEDINICE----------------------------------
Mladji Pripadnik IJP