Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ronaldo Nuclear

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7h+
5. Vaš Discord:ronaldonuclear
6. Vaše ingame ime: Ronaldo Nuclear
7. Vaš ID: 26739

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Lspd je organizacija u koju treba uloziti trud i strpljenje kako bi funkcionirala pravilno. Vecinski ljudi misle da je to samo policija koja zaustavlja civile i legitimise ih ali je to nesto vise. To je organizacija koja je uz FIB glavna na akcijama to je organizacija koja stiti grad. Kada sam usao na server prva organizija mi je bila LSPD, U njoj sam se dobro snasao kao obican policajac i puno napredovao i naucio puno toga. Nakon toga odlazim u ostale org i zaostavljam lspd. Nakon 3 godine ne igranja vracam se i to bas u LSPD. Vecina njih me znalo iz ostalih organizacija kako radim. Kada sam se vratio u LSPD dodjeljen mi je cin 28 HC i pomagao sam lideru i zamjenicima oko organizacije. Sa tim LSPD smo izdrazli puna 2 mandata. Te mislim da je red na mene da uzmem i da vratim LSPD kao sto je nekad bio. Imam vec spremne sve ljude koji su dobro upuceni u moj radi i koje imam povjerenja kada mene nema.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Nebi radio klasicne obuke vec bi radio kao trening kako bi vidio da li ce se snaci u organizaciji
Radio bi svakodnevne sastanke kako bi pomagali i pricali medusobno
Radili bi svakavke taktike prije akcije kako bi bili spremni kada se dode na istu
Takoder uveo bi u nase treninge i ostale organizacije kako bi bili uskladeni
uveo bi i policajca sedmice gdje bi najvrijedniji policajac dobio bonus za rad i trud ulozen u organizacju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom