Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review G.P 1.8 G.P 1.4,Podrzavanje citera I 38859 35742

Your ID
38859 35742
Players nickname
Zvonko Banovani
Suspect ID
38859 35742
Date of violation
Aug 7, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/xsHl08XSwsI?si=aY8_8oQHaGkHEffU

Marshal_67

Player
Player
Poštovana administracijo,

Dobro jutro, dobar dan ili dobro veče, zavisno od toga kada čitate ovu prijavu.

Želim prijaviti igrača Zvonko Mikrofonko (ID 38859) zbog kršenja pravila G.P. 1.8 i G.P. 1.4.

G.P. 1.8 – Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka. Svaki prijenos imovine ili novca dovest će do TRAJNE zabrane oba računa.

G.P. 1.4 –
Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking). Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.

Zvonko Mikrofonko (38859) je, koliko ja znam, kupio familiju level 4 i nakon toga je prebacio na Vasa Smokey (65051) kako bi Vasa mogao prijaviti neformalnu organizaciju, jer Zvonko to nije mogao zbog svojih ranijih prekršaja.

Dok je familija bila kod Vase Smokeya, Zvonko je nastavio igrati i koristiti svoje račune. Koliko sam primijetio, koristio je ID 38859, kao i ID 35742, koji je prema informacijama koje imam također njegov račun. Smatram da bi kroz logove trebalo provjeriti da li je preko tih računa kupovao municiju, outfit za familiju, opremu i ostale stvari, a zatim to koristio na svom glavnom računu.

Nakon što je Yasuro familija, odnosno neformalna organizacija kod Vase Smokeya, skinuta zbog igrača Andrej Janić (ID 65808) koji je dobio ban zbog cheatova, želim napomenuti da je Zvonko znao da Andrej koristi cheatove, ali ga je ipak podržavao i igrao sa njim. Također mu je dao mjesto u familiji, iako je znao za njegovu situaciju.

Sada bih prešao na dio vezan za Ban Evade.

Koliko ja znam, Zvonkov pravi, odnosno prethodni glavni račun je bio ID 15032. Na tom računu je dobio ban zbog Ban Evade, a postoji i žalba:

Također postoji i žalba:

Zbog toga smatram da postoji velika sumnja da Zvonko i sada koristi druge račune kako bi izbjegao ban. Molim vas da posebno provjerite ID 15032, ID 35742 i ID 38859, kao i IP adrese, uređaje i ostale podatke koji su dostupni administraciji.

Također mi je jako čudno što Zvonko skoro nikada ne priča na voice chatu na računima 38859 i 35742. Po mom mišljenju, moguće je da to radi kako bi se što manje povezivao sa svojim prethodnim računom i kako administracija ne bi mogla lako utvrditi da se radi o istoj osobi.

molim višu administraciju da sve provjeri detaljno.

Molim vas da provjerite:

• ID 15032 – prethodni glavni račun;
  • ID 35742 – račun koji trenutno koristi;
  • ID 38859 – njegov twink;
  • IP adrese i uređaje sa kojih su računi korišteni;
  • logove i vrijeme logovanja;
  • transakcije između računa;
  • kupovinu i prebacivanje familije level 4;
  • komunikaciju i aktivnosti vezane za familiju i neformalnu organizaciju;
  • kao i sve ostalo što može potvrditi da li je riječ o istoj osobi.
Ako se sve ovo potvrdi kroz logove, smatram da se radi o ozbiljnom kršenju pravila G.P. 1.4 i G.P. 1.8, a posebno zbog toga što je igrač već ranije bio kažnjen za Ban Evade.

Mislim da bi ovaj slučaj trebao pogledati neki viši administrator i detaljno pregledati sve navedene račune, jer smatram da postoji dovoljno razloga za ozbiljnu provjeru.

Hvala vam na vremenu i čitanju žalbe.

Lijep pozdrav.

Last edited:

Marshal_67

Player
Player
u zadnjih 2 nedelje je 3 puta okacen za G.P 1.1 mislim da ovaj igrac stvarno treba da se ukloni od ovog projekta

Top Bottom