Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mateo Darkin

Player
Player
IME: Mateo Grbic
Starost:32
POL: Muski
RASA: Belac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto Rođenja: Split
Otac: Damir
Majka: Marija
tezina: 99
Visina: 199
Boja oćiju: Tamno Plave
Boja kose: Crvena
Tetovaze: Ne
Prednosti: Pametan,Brz,Pravedan
Slabosti: Jako se brzo iznervira,mrzi kad mu diraju bliske osobe

Ja sam Mateo i rođen sam u getu gde nije bilo lagano preziveti .Od malena sam gledao kako se ljudi bore za svaku mrvu hrane i kako mnogi ljudi i deca nisu uspeli preziveti.
Moja familija nije bila bogata ni siromasna ali su me roditelji ucili da budem posten i da nikad ne odustajem. Mislio sam da nikad neću uspeti izači iz kraja de sam odrastao.Ali sam imao nade da će nekad bit bolja vremena..Dok sam odrastao,Stalno sam igrao fudbal i košarku sa drugarima na strom terenu.Nekad smo pravili gluposti kao i sva djeca,ali smo svi znali da nezelimo da završimo kao neki naši stariji prijatelji i rođaci koji su stalno imali probleme. Hteo sam nesto da napravim nešto od sebe. Preselio sam se u los santos sa 15 godina sa 20 godina sam otisao na vojni rok na par meseci.pre odlaska u vojsku godinama sam vezbao streljaštvo, a u vojsci sam bio najbolji pucač u svojoj klasi. Tamo sam naučio pravu disciplinu, rukovanje teškim naoruzanjem i voznju u ekstremnim uslovima. Nakon vojske,odlučio sam da iskoristim sve svoje vještine kako bih opatao u surovom svetu Los Santosa. Naucio sam da ostanem priseban i smiren ćak i u najopasnijim situacijama. Naučio sam kako da brzo procenim opasnost,da donesem prave odluke pod pritiskom. sposoban sam sam da radim de zelim i da zastitim ljude do kojih mi je stalo.Znam da Los Santos ne prašta greške ali ja sam spreman na sve sto dolazi bez da brinem za sebe i svoje voljene

ishodi:
Mateo moze pruzati prvu pomoć,pljaćkati ljude pretrazivati ih ,uzimati stvari sa poda dok drzi kratko oruzje (revolver/tazer).
Mateo moze koristiti bilo koje heavy oruzje zbog obuke u vojsci
Mateo moze voziti vozila van puta do 60km/h jer je vest vozac
Mateo moze ici da ide 1V2 zbog svoje vojne obuke

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo P.D 1.6 U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila i uputa za biografije, biografija se povlači.
Sem sto vam deo gde skupljate stvari sa poda dok imate revolver u ruci ne treba, jer ne krsi server pravila.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom