Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
84065
Players nickname
Cofii Morbid
Suspect ID
84065
Date of violation
Aug 8, 2026
Time of violation
00
Proofs
https://youtu.be/z4Lf-w_3R-s?list=RDz4Lf-w_3R-s

Cofi Buksnovic

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se povodom situacije koja se tiče prebacivanja stvari između mog glavnog naloga i twinka. Želim da budem potpuno iskren i da sam prijavim ono što se dogodilo, jer smatram da je ispravno da administracija bude upoznata sa celom situacijom.

Prilikom prebacivanja stvari, u vozilo Kamacho su stavljani određeni predmeti, među kojima su se nalazili oružje/puške i droga, a zatim sam na twinku uzimao određene količine kada su mi bile potrebne. Želim da naglasim da nisam sve prebacivao sam vec i moj zamenik i to su koristili clanovi familije.

Sada shvatam da je ovakav način postupanja bio pogrešan i da sam morao mnogo ranije da razmislim o pravilima i posledicama svojih postupaka. Ne želim da tražim opravdanja niti da umanjujem ono što se dogodilo. Bez obzira na to ko je učestvovao u prebacivanju, prihvatam odgovornost za svoj deo i iskreno mi je žao zbog toga.

Posebno mi je žao što sam dozvolio da do ove situacije uopšte dođe, umesto da sam se držao pravila i postupao na način koji se očekuje od igrača. Svestan sam da administracija mora da vodi računa o poštenoj igri i da ovakve stvari mogu da utiču na ekonomiju i ravnotežu servera. Tek sada shvatam koliko je bilo nepromišljeno da se na ovaj način prebacuju i koriste stvari između naloga.

Zbog svega toga sam odlučio da se sam prijavim, umesto da čekam da administracija eventualno otkrije situaciju. Nemam nameru da krijem bilo koji deo onoga što se dogodilo i spreman sam da dam dodatne informacije ukoliko su vam potrebne. Takođe sam spreman da vratim ili uklonim sve što administracija smatra potrebnim i da prihvatim odluku koju donesete.

Iskreno se kajem zbog svog postupka i voleo bih da dobijem priliku da pokažem da sam iz ove greške izvukao pouku. Razumem ako će postojati određena kazna i ne očekujem da budem izuzet od pravila samo zato što sam se sam prijavio. Jedino što mogu jeste da budem iskren, prihvatim odgovornost i pokažem da mi je zaista žao.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moj self-report i nadam se da ćete uzeti u obzir moju iskrenost, kajanje i spremnost da sarađujem sa administracijom.

Srdačan pozdrav.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Svaki naredni OffTop komentar biće kažnjen !

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Prihvaćeno.

IDevi 84065 i 88097 će biti kažnjeni za G.P. 1.8
1.8 Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom