Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25467
Players nickname
Faris_Federiko
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Aug 9, 2026
Time
02:10
Proofs
https://imgur.com/a/1qqh33t

Faris Federiko

“Hated By Many, Defeated By None”🤷🏽‍♂️🇧🇦
Player
Poštovana administracijo,

Ovim putem želim podnijeti molbu za unban i iskreno se osvrnuti na razlog zbog kojeg sam kažnjen.

Desilo se to što se desilo prije više od dvije godine shvatio sam koliko sam pogriješio.

Prije svega, želim se iskreno izviniti kompletnoj administraciji zbog svog postupka vezanog za dijeljenje sadržaja admin panela. Svjestan sam da sam napravio ozbiljnu grešku i u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke. Snimke sam, sasvim slučajno, postavio kao javne na YouTubeu, ali bez obzira na okolnosti, svjestan sam da je to bila moja greška i da sam trebao biti mnogo pažljiviji.

Ne pokušavam opravdati ono što sam uradio niti prebaciti odgovornost na bilo koga drugog. Svjestan sam da sam svojim postupkom izgubio povjerenje koje mi je bilo ukazano kada sam dobio priliku da budem dio administracije. Na toj prilici sam iskreno zahvalan i žao mi je što sam je svojim postupkom prokockao.

Što se mene tiče, spreman sam prihvatiti da više nikada ne budem dio administracije. Moj jedini cilj ovom molbom jeste da dobijem priliku da se vratim na projekat kao običan igrač i nastavim igrati bez ikakvih dodatnih privilegija.

Grand Roleplay mi je uvijek bio jedan od najboljih projekata i iskreno bih volio ponovo biti dio zajednice. Svjestan sam da svojim riječima ne mogu promijeniti ono što se desilo, ali mogu obećati da bih, ukoliko bih dobio još jednu priliku, izvukao pouku iz svoje greške i nikada više ne bih dozvolio da se nešto slično ponovi.

Od svega je prošlo već dosta vremena i vjerujem da sam imao dovoljno vremena da shvatim ozbiljnost svog postupka. Velika mi je želja da ponovo zaigram na serveru i budem aktivan član zajednice. Sama činjenica da pišem ovu žalbu pokazuje koliko mi je stalo do projekta i koliko ne želim tako lako odustati od njega.

Još jednom se iskreno izvinjavam kompletnoj administraciji zbog svog postupka i nadam se da ćete moju molbu uzeti u razmatranje. Bez obzira na konačnu odluku, zahvalan sam na vremenu koje sam proveo na projektu i prilici koju sam ranije dobio.

Povodom Amnesty Weeka ako je moguće da mi se ukloni kazna i pruži druga šansa bio bih zahvalan stvarno!

Srdačan pozdrav, Faris Federiko!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom