Sve na povu uzivaj 180 min
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahahah nikakav problem ako admin tako odluci neces se spasiti 180 minuta nabijacu warnovazahtevam da se stavi celi pov od pocetka situacije
de je brojano
evo izvoli duzi pov takodje zamolicu admina da vec jednom zakljuci ovu zalbuhahah svi mozemo da isecemo video i kacimo ovako samo da bi nekoga poslali u demorgan
vidis i sam da ja nisam vozac uzivaj nemoj da places puno samotaman imam snimak i kako si gurao auto iz green zone ako odluci admin da prihvata ni tebi ne bezi zatvor i ti i tvoj sto me udarao autom
ako si mu reko vidis da se trokira decko oce video od 10 minutabrate glup si sve se vidi ne mozes ti njemu da brojis kroz proor video 1 min lagano i brat nije ni znao a ces da ga roknes tako da neseri i za tih 50k kolko god si dobio ces da bleis i ti u demrgan
hahahahahahaha kolko si jadan uzivaj u demorganunamerono si stao da pitas sta je da bi mogao da iseces video kao da nisam brojao i da me okacis ali bez brige lako cemo resiti mi to