Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18043
Players nickname
Edvard Dijaz
Administrators nickname
Marijan Pavic
Date
Jul 7, 2022
Time
12:50
Proofs
https://imgur.com/a/A23o1Jf

Avdilj Pokmdekl

Player
Player
Dnas sam dobijo warn za rdm i (Ploska Gold) je reporto to sto sam radijo. Okacijo je video gde se cuje d je reko ( Reci mu da cu mu jebat maternu picku) na minuti (0:38). I administrator ( Marijan Pavic ) je pregledao dokaze odobrijo report i preskocijo je manu koju sam napisao.

Ploska Hartmann

Player
Player
P. S. Video nisam obrisao nego ne dam radnom kidarama da koriste moj POV za svoje prijave. Ja cu ga opet postaviti ako admin bude trazio. Ja privatno na discordu tebi mogu da psujem sta god hocu, ako ti to ne cujes, i ako nisam tebi direktno govorio oni mene ne mogu nikako da kazne, a ti da znas pravila znao bi i to. Aj sad odleprsaj, i sledeci put pazi sta radis, nemoj biti rertardiran pa neces dobiti warn.

Avdilj Pokmdekl

Player
Player
P. S. Video nisam obrisao nego ne dam radnom kidarama da koriste moj POV za svoje prijave. Ja cu ga opet postaviti ako admin bude trazio. Ja privatno na discordu tebi mogu da psujem sta god hocu, ako ti to ne cujes, i ako nisam tebi direktno govorio oni mene ne mogu nikako da kazne, a ti da znas pravila znao bi i to. Aj sad odleprsaj, i sledeci put pazi sta radis, nemoj biti rertardiran pa neces dobiti warn.
Pa ti nauci pravila ako neznas postoji pravilo koje se nesme IC prenasati u OCC na discordu.

Ploska Hartmann

Player
Player
Pa ti nauci pravila ako neznas postoji pravilo koje se nesme IC prenasati u OCC na discordu.
Decace, ti to nisi cuo, nisam ja tebe nazvao na discord pa tebi psovao, to je prenosenje IC u OCC, a ja ako sam pricao sa nekim desetim i opsovao tebi da ti to ne cujes i ne znas, kako da me kazne? Jesi li toliko glup?

Avdilj Pokmdekl

Player
Player
Decace, ti to nisi cuo, nisam ja tebe nazvao na discord pa tebi psovao, to je prenosenje IC u OCC, a ja ako sam pricao sa nekim desetim i opsovao tebi da ti to ne cujes i ne znas, kako da me kazne? Jesi li toliko glup?
Ti neke stvari neruzumijes neke stvari

Status
Not open for further replies.
Top Bottom