Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravilo 6.4 ,PG , non-RP , UB | ID:11156

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24857
Players nickname
Dzidomova_Gold
Suspect ID
11156
Date of violation
Jul 8, 2022
Time of violation
11:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xoMnIGT7KKE&t=15s

OneButtonLoL

Player
Player
Pov

Fibovac me pretarziva u green zoni bez bilo kakve osnove da sam pocinio kazneno dijelo, izderava se kao da smo cuvali ovce ja i on i da se poznajemo 100 godina.Sami nacin komunikacije je na razini kamenog doba deranje itd djecak misli da je sila u igri a mislim da u stvarnom zivotu mu svako puca čvoke i da je manji od makovog zrna.

Molio bih admina da pregleda citav video odnosno pov jer ovakvim igracima nije mjesto u drzavnim organizacijama jer nije na nivou da obavlja tu građansku duznost.Ovdje smo da se druzimo a ne da se tjeramo kao ovce i kao da smo izasli iz rupe.

Nakon svega toga izdao mi je maksimalnu zatvorsku kaznu oduzeo sve nelegalne stvari ali mi nije napisao novcanu kaznu a kako bi to uradio kad nezna osnovna pravila policije.

Henry Laat

Not just a Player
Player
Pre nego što počnem pregledati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe

Imate 12 sati da ispravite ove greške

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao Netačna, slobodno podnesite žalbu.
RS | Mlađi Administrator
RS | Server Administrator

OneButtonLoL

Player
Player
Eh da je ovo pravi RP server ovakav covjek nebi ni dobio sansu da uđe u organizaciju.
Sad preispitat sva pravila i njega i onoga tko ga je ubacio. Ako ne znaju obadva na trajnu black listu.
Meni je osobno žao i onih drugih igrača koji su u FIB-u ako im je on nekakav lider jer ono izderavanje na igrače i njima ubija volju za igranje žalosno kakvih debilčina ima.

Henry Laat

Not just a Player
Player
Nakon pregleda dokaza, ostavljam ovu zalbu Curatoru SAHP.

John Zambada
Bojana Kovacic

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao Netačna, slobodno podnesite žalbu.
RS | Mlađi Administrator

Last edited:

te0vichhhr

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, ostavljam ovu zalbu Curatoru FIB.

Kevin Elkhabib
Nikola Gojkovic

RS | Mlađi Administrator

Ovo je SAHP

Matke Magluta

Player
Player
Kao prvo radis MG, kao drugo ti kazes Glavom Inspektoru tokom legitimisanja da se tera i da odjebem? Jesi normalan ti??

OneButtonLoL

Player
Player
Kao prvo radis MG, kao drugo ti kazes Glavom Inspektoru tokom legitimisanja da se tera i da odjebem? Jesi normalan ti??
Tko ti je rekao da odjebeš jesam ti rekao da si terc i da si dosadan, dečko imaš problem neznaš ništa polako reći sve sama histerija MG je nebitan u ovome što si ti uradio.Sva moguća pravila si izostavio nemaš ni trunke RP-a u stvarnom životu bi svaki put dobio čvoku ili vaspitnu na takav način komunikacije i interakcije sa drugom osobom.Kao da si došao iz divljine, i nisi pričao sa ljudima 20 godina pa prosječni brđanin ili seljačina bi rekao zdravo može pasoš itd itd.Ako je ovo mjesto gdje te treba učiti kućnu kulturu i komunikaciju onda i ona osoba koja te je postavila na tu poziciju nije ništa bolja od tebe.Ako svoje kućne probleme iz RL donosiš ovdje onda ovo mjesto nije za tebe pogriješio si adresu.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Što te ne bi smio uhapsiti u GZ(Na farmi)? Rekao si mu da je ters i da te popusti i odma moze da te hapsi zbog toga(13.40 Nepotčinjenost), možete uhapsiti gdje god hoće ako kršiš pravila grada osim na događajima. Pominješ GZ i pričaš na DC i još kršiš pravila Fear RP jer nisi htio da uđeš u čeliju iako je imao pištolj uperen u tebe. Čovjek ima biografiju i to je 6.4 Zabranjeno je igrati lošu stranu zaposlenika državnih struktura (na primjer: loš policajac, političar) bez biografije RP -a. Ima biografiju i to pada u vodu kao i UB. A i to PG što te vuče sa pištoljem i to pada u vodu jer to može raditi po biografiji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom