Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steeven Stankoviic
Suspect ID
3090
Date of violation
Jul 8, 2022
Time of violation
15:05
Proofs
https://www.mediafire.com/file/inkszw5z1ticekp/20220708_154124.jpg/file

Stevenツ

Player
Player
Lik me je ganjao j napisao na moje ime 50000$ kazne i 5 wanted Levela sto to nije smeo da uradi a ja isto nisam bio vozač a mozda je i to vozilo bilo ukradeno naravno konsultovao sam se sa adminim Henry Laat reko mi je da je to greška nije smeo to da uradi i da objavim te slika samo.
1slika 20220708_154124
2 slika 20220708_154124

Lacman Kurtzman

Player
Player
Postovanje,
Imali smo hitni poziv za pljacku bankomata u Palleto Bay-u, kolege i ja smo se uputile na alarm.
Kada smo dosli tamo bila su 2 vozila, kolege su krenule u potjeru za jednim a ja sam za drugim (Vozilo od Steeven Stankoviic).
Potjera je trajala vise od 25 minuta (kradja vozila traje tocno 20 minuta poslje toga vozilo ide na kazneni parking sto znaci da vozilo nije moglo biti ukradeno).
Kada sam vidio da ne mogu nista tom vozilu i osumljicenim licima koji su otvorili vatru na mene, preko radara sam saznao tablice, tablice sam stavio u PDA i saznao vlasnika vozila kojeg sam stavio na potjernicu.
Tu zavrsava potjera sa osumljicenim licima.

Na pocetku je doticni napisao "Lik me je ganjao" tako da samim time govoris da si bio u tom autu.

Ugodan ostatak veceri vam zeli,
Rico Campbell

Status
Not open for further replies.
Top Bottom