Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Scarlet Hattori
Administrators nickname
Nikola Gojkovic
Date
Jul 10, 2022
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/RbwDpgi5Nto

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Dobio sam kaznu za CB.
Bio sam na pljacki bankomata sa par drugara gde je mom drugu u toku pljacke puklo.
Dosla je policija pocela je pucnjava 2 druga su dovrsili policajci 1 su uhapsili a ja sam pobegao. Mene su jurili dobrih 20-30minuta. Ja sam pokusavao vise puta da se vratim i pokupim druga sa kojim sam se cuo preko fam radio. Nisam uspeo jer su me previse njih jurili. Prosao je duzi vremenski period kako su me jurili iz vise traka na autoputu pa sam bio prisiljen da konstanto menjam smer voznje. SAHP-ovci su radili CR za sta cu praviti posebnu zalbu. Mene admin Nikola Gojkovic, kojeg zovem da jail-a njih jer rade CR, jaila mene za CB. U pov-u koji postavljam se vidi kako me na pocetku jure i kasnije kako stajem da se sakrijem. Dok sam bio sakriven Helikopter i auto su me zaobisali gde sam mislio da ih nema vise ali u toj sekundi izlazi jos jedan auto. U POV-u pricam sam sa sobom jer sam planirao da ih postavim na forum za pravila koja su krsili.
Admin ocito ne zna sta je CB. Nigde ih nisam izazivao da me jure, pricao im svasta ili da sam ih trollao. Cist RP, bezim od policije koja me ganja. Zahtevam da pogledate moj i adminov POV gde se vidi kako stajem iza zbunja da bih se sakrio a ne kako bi ih baitao.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
mozda je skapirao kao CB jer sam na put bio zastao par puta, stao sam kako bih popio lek i vodu ne kako bih baitao i slic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom