Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3992
Players nickname
Luxa Youkai
Administrators nickname
Muhamed Habibi
Date
Jul 10, 2022
Time
15:25
Proofs
x

te0vichhhr

Player
Player
Dobar dan / Dobro Večer znam da sam već postavljao molbu za unban za ovu situaciju. Bilo je tako da sam stavljao slike koje sam mislio da su smešne i zatim sam stavio sliku Kimare. Čim sam ušao ingame jedan prijatelj mi je rekao da maknem tu sliku jer bi moglo doći do problema te sam ja to napravio. Žao mi je što sam uopće to stavio. I molio bih vas da dobija taj Unban.

Lp. Luxa Youkai​

DealWith Franka

Player
Player
unbanajte coveka kako neki ljudi mogu biti unbanovani a dobili su 5-6 permi i sami vidite da lik uziva u projektu :giggle:

Gynecolog

Player
Player
Pozdrav dobio sam ban servera iz nekog cudnog razloga a prica ide ovako:Izaso sam iz zatvora i vozio autoputem kad su se u mene zabili 4,5 likova i poceli pucat bez razloga u mene,onda su me podigli i poceli srat da dignem ruke ovo ono na sta sam ja reko aj pusi k...mislim naljutilo me to sto ako je to i admin bio zasto ide po mapi i ubija bez razloga...ako je to krivac pusi k... ja se izvinjavam i nece se ponovit...
In game name:Doktor Gynecolog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom