Rugged Sailors
Ime porodice Rugged Sailors
Osnivac porodice Ismar Bozo I Id 16297
Broj porodicne kuce 619
Discord osnivaca porodice Imran Begicc #8054
Istorija porodice
Ja i moja 2 brata Edvin I Baca smo dosli u Los Santos kako bi zaradili vise novca. Polako smo poceli raditi kao taksiste ali smo malo zaradjivali i to nam se nije svidjalo pa smo krenuli putem kriminala. Tada smo se krenuli druziti sa kriminalnom ekipom La Familiano Ciji je vodja bio gospodin Lekac koji nam je nabavio prva tri pistolja. Nako pola sata smo opljackali prvog pjesaka od kojeg smo dobili dosta novca i to nam se svidjelo. Kada smo upoznali dosta ljudi otvorili smo familiju pod imenom Rugged Sailors. Tada smo ja i moja dva brata krenuli opljackati prodavnicu sa svojim drugarom Jack Bozom i sa jos 7 ljudi ali nam ta pljacka nije uspjela pa smo tad dobili svoj prvi dosije. Pljacke prodavnica nam se nisu svidjele pa smo odradili prvu talacku na kojoj smo dobili dosta novca. Tada smo kupili 3 bolja auta da bi smo dalje mogli pljackati pod boljim uslovima. Sad nas ima sve vise i vise i idemo dalje da postanemo neka od boljih mafija u gradu.
Forum link od vlasnika porodice Ismar
Ismar
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ญ - ๐ฃ๐ผ๐ฐ๐ฒ๐๐ป๐ถ๐ธ - (๐จ๐ฐ๐ถ ๐ผ๐ฑ ๐๐ฒ๐ฐ๐ถ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ๐ผ๐๐ฎ ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐๐ฎ ๐๐ฒ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ, ๐ด๐ฑ๐ท๐ฒ ๐ท๐ฒ ๐ฝ๐น๐ฎ๐ป๐๐ฎ๐๐ฎ, ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐ฒ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ ๐๐ฝ๐ฎ๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฎ - ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ - (๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ถ ๐ผ๐ฏ๐ถ๐๐ฒ๐น๐ท๐๐ธ๐ฒ ๐ฝ๐ผ๐๐น๐ผ๐๐ฒ, ๐ถ๐๐๐ฟ๐๐ฎ๐๐ฎ ๐๐๐ฒ ๐๐ฎ๐ฑ๐ฎ๐๐ธ๐ฒ ๐ธ๐ผ๐ท๐ฒ ๐บ๐ ๐๐ฒ ๐ธ๐ฎ๐๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฏ - ๐ฆ๐ฒ๐ณ ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ - (๐ก๐ฎ๐ฑ๐ด๐น๐ฒ๐ฑ๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ๐ฒ ๐ถ ๐ฝ๐ผ๐ฐ๐ฒ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฒ ๐๐ฐ๐ถ ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐ฒ ๐๐๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ ๐ถ ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐ถ๐น๐ถ๐บ๐ฎ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฐ - ๐ฆ๐ฒ๐ณ - (๐๐ฎ๐ท๐ฒ ๐๐ฎ๐ฑ๐ฎ๐๐ธ๐ฒ ๐ป๐ถ๐๐ถ๐บ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ๐ผ๐๐ถ๐บ๐ฎ ๐๐ธ๐ผ ๐๐๐ฎ ๐ฑ๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฑ - ๐๐ฎ๐๐ฑ๐ฎ - (๐ข๐ฑ๐ฟ๐ฒ๐ฑ๐๐ท๐ฒ ๐ถ ๐ฝ๐ผ๐๐ถ๐ฟ๐ฎ ๐น๐ท๐๐ฑ๐ฒ ๐ถ ๐๐ฟ๐๐ถ ๐ฒ๐๐ถ๐ฑ๐ฒ๐ป๐ฐ๐ถ๐ท๐ ๐๐ธ๐น๐ฎ๐ฑ๐ถ๐๐๐ฎ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฒ - ๐ญ๐ฎ๐บ๐ถ๐ท๐ฒ๐ป๐ถ๐ธ ๐ฉ๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ - (๐ ๐ถ๐ท๐ฒ๐ป๐ท๐ฎ ๐๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ ๐ธ๐ฎ๐ฑ ๐ป๐ถ๐ท๐ฒ ๐๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ณ - ๐ฉ๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ - (๐จ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐น๐ท๐ฎ ๐ฐ๐ถ๐ท๐ฒ๐น๐ผ๐บ ๐ฝ๐ผ๐ฟ๐ผ๐ฑ๐ถ๐ฐ๐ผ๐บ ๐ถ ๐ป๐ฎ๐ฑ๐ด๐น๐ฒ๐ฑ๐ฎ ๐ฑ๐ฎ ๐๐๐ฒ ๐ณ๐๐ธ๐ฐ๐ถ๐ผ๐ป๐ถ๐๐ฒ ๐ฝ๐ผ ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐ถ๐น๐ถ๐บ๐ฎ)
Pravila porodice
Pravila Porodice:
1.Zabranjeno ostaviti auto bez goriva /1 warn
2.Zabranjeno pitati za rankup, prijavite se za rank_up/1 warn
3.Zabranjeno svadjati se, psovati, vredjati /1 warn
4.Zabranjeno spamovati u family chat /1 warn
5.Zabranjeno ulazit u evente bez pitanja /1 warn
Cilj porodice:
Cilj porodice: Da idemo na evente, da imamo biznise , da sirimo posao i familiju i da budemo u top 10.
Pravila porodice :
2. Zabranjeni sukobi izmedju porodicnih clanova.
3. Postivanje visih cinova je obavezno.
4. Bez vrijedjanja u chatu ili na radiu u porodici.
5. Bez Omalovazavanja manjih rankova.
6. Obavezno je dolaziti na evente kada god ste slobodni..
7. Obavezno uci na discord i biti u callu na eventu koji ig
Zanimanja porodice :
1. Eventi
2. Prodaja oruzija i municije , kradje kola
3. Plantaze , sadnje , voznja kamijona , gradjevinska brigada
Logo porodice
Ime porodice Rugged Sailors
Osnivac porodice Ismar Bozo I Id 16297
Broj porodicne kuce 619
Discord osnivaca porodice Imran Begicc #8054
Istorija porodice
Ja i moja 2 brata Edvin I Baca smo dosli u Los Santos kako bi zaradili vise novca. Polako smo poceli raditi kao taksiste ali smo malo zaradjivali i to nam se nije svidjalo pa smo krenuli putem kriminala. Tada smo se krenuli druziti sa kriminalnom ekipom La Familiano Ciji je vodja bio gospodin Lekac koji nam je nabavio prva tri pistolja. Nako pola sata smo opljackali prvog pjesaka od kojeg smo dobili dosta novca i to nam se svidjelo. Kada smo upoznali dosta ljudi otvorili smo familiju pod imenom Rugged Sailors. Tada smo ja i moja dva brata krenuli opljackati prodavnicu sa svojim drugarom Jack Bozom i sa jos 7 ljudi ali nam ta pljacka nije uspjela pa smo tad dobili svoj prvi dosije. Pljacke prodavnica nam se nisu svidjele pa smo odradili prvu talacku na kojoj smo dobili dosta novca. Tada smo kupili 3 bolja auta da bi smo dalje mogli pljackati pod boljim uslovima. Sad nas ima sve vise i vise i idemo dalje da postanemo neka od boljih mafija u gradu.
Forum link od vlasnika porodice Ismar
Ismar
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ญ - ๐ฃ๐ผ๐ฐ๐ฒ๐๐ป๐ถ๐ธ - (๐จ๐ฐ๐ถ ๐ผ๐ฑ ๐๐ฒ๐ฐ๐ถ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ๐ผ๐๐ฎ ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐๐ฎ ๐๐ฒ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ, ๐ด๐ฑ๐ท๐ฒ ๐ท๐ฒ ๐ฝ๐น๐ฎ๐ป๐๐ฎ๐๐ฎ, ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐ฒ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ ๐๐ฝ๐ฎ๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฎ - ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ - (๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ถ ๐ผ๐ฏ๐ถ๐๐ฒ๐น๐ท๐๐ธ๐ฒ ๐ฝ๐ผ๐๐น๐ผ๐๐ฒ, ๐ถ๐๐๐ฟ๐๐ฎ๐๐ฎ ๐๐๐ฒ ๐๐ฎ๐ฑ๐ฎ๐๐ธ๐ฒ ๐ธ๐ผ๐ท๐ฒ ๐บ๐ ๐๐ฒ ๐ธ๐ฎ๐๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฏ - ๐ฆ๐ฒ๐ณ ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ - (๐ก๐ฎ๐ฑ๐ด๐น๐ฒ๐ฑ๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ป๐ถ๐ธ๐ฒ ๐ถ ๐ฝ๐ผ๐ฐ๐ฒ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฒ ๐๐ฐ๐ถ ๐ธ๐ฎ๐ธ๐ผ ๐๐ฒ ๐๐๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ ๐ถ ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐ถ๐น๐ถ๐บ๐ฎ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฐ - ๐ฆ๐ฒ๐ณ - (๐๐ฎ๐ท๐ฒ ๐๐ฎ๐ฑ๐ฎ๐๐ธ๐ฒ ๐ป๐ถ๐๐ถ๐บ ๐ฟ๐ฎ๐ป๐ธ๐ผ๐๐ถ๐บ๐ฎ ๐๐ธ๐ผ ๐๐๐ฎ ๐ฑ๐ฎ ๐ฟ๐ฎ๐ฑ๐ถ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฑ - ๐๐ฎ๐๐ฑ๐ฎ - (๐ข๐ฑ๐ฟ๐ฒ๐ฑ๐๐ท๐ฒ ๐ถ ๐ฝ๐ผ๐๐ถ๐ฟ๐ฎ ๐น๐ท๐๐ฑ๐ฒ ๐ถ ๐๐ฟ๐๐ถ ๐ฒ๐๐ถ๐ฑ๐ฒ๐ป๐ฐ๐ถ๐ท๐ ๐๐ธ๐น๐ฎ๐ฑ๐ถ๐๐๐ฎ)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ฒ - ๐ญ๐ฎ๐บ๐ถ๐ท๐ฒ๐ป๐ถ๐ธ ๐ฉ๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ - (๐ ๐ถ๐ท๐ฒ๐ป๐ท๐ฎ ๐๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ๐ฎ ๐ธ๐ฎ๐ฑ ๐ป๐ถ๐ท๐ฒ ๐๐)
๐ฅ๐ฎ๐ป๐ธ ๐ณ - ๐ฉ๐น๐ฎ๐๐ป๐ถ๐ธ - (๐จ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐น๐ท๐ฎ ๐ฐ๐ถ๐ท๐ฒ๐น๐ผ๐บ ๐ฝ๐ผ๐ฟ๐ผ๐ฑ๐ถ๐ฐ๐ผ๐บ ๐ถ ๐ป๐ฎ๐ฑ๐ด๐น๐ฒ๐ฑ๐ฎ ๐ฑ๐ฎ ๐๐๐ฒ ๐ณ๐๐ธ๐ฐ๐ถ๐ผ๐ป๐ถ๐๐ฒ ๐ฝ๐ผ ๐ฝ๐ฟ๐ฎ๐๐ถ๐น๐ถ๐บ๐ฎ)
Pravila porodice
Pravila Porodice:
1.Zabranjeno ostaviti auto bez goriva /1 warn
2.Zabranjeno pitati za rankup, prijavite se za rank_up/1 warn
3.Zabranjeno svadjati se, psovati, vredjati /1 warn
4.Zabranjeno spamovati u family chat /1 warn
5.Zabranjeno ulazit u evente bez pitanja /1 warn
Cilj porodice:
Cilj porodice: Da idemo na evente, da imamo biznise , da sirimo posao i familiju i da budemo u top 10.
Pravila porodice :
2. Zabranjeni sukobi izmedju porodicnih clanova.
3. Postivanje visih cinova je obavezno.
4. Bez vrijedjanja u chatu ili na radiu u porodici.
5. Bez Omalovazavanja manjih rankova.
6. Obavezno je dolaziti na evente kada god ste slobodni..
7. Obavezno uci na discord i biti u callu na eventu koji ig
Zanimanja porodice :
1. Eventi
2. Prodaja oruzija i municije , kradje kola
3. Plantaze , sadnje , voznja kamijona , gradjevinska brigada
Logo porodice
Last edited: